Faleš ex partnera

Anonymní
15.10.20 11:40

Faleš ex partnera

Dobrý den, zajímá mě jestli to má někdo podobně…
Můj ex partner žije několik let s přítelkyní a já s ní nemáme na sebe kontakt on si to nepřeje. Nikdy mě s ní nenechá o samotě ani mluvit s ní před ním a moc dobře ví proč. On si dítě občas bere, ale to je všechno. Ona si myslí, že je všechno v pořádku, že je úžasný otec.
Otec neplatí výživné na dceru a nepřispívá ani nic na školu už je za to souzen. Mě sprostě uráží a ona o tom vůbec nic neví. Je to lhář, sobec a zloděj.
Ona mě vidí tak, že jsem mrcha co má se vším problém a dělá problémy. Zajímalo by mě, kolik žen žije s chlapem na oblázku a přitom ho vůbec nezná?? Neví o něm důležité věci a dost podstatné. Praskne to vždy nakonec na takové svině? Zažil jste někdo, že jste s takovým byli a pak jste se dozvěděli vše?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
15.10.20 11:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, zajímá mě jestli to má někdo podobně…
Můj ex partner žije několik let s přítelkyní a já s ní nemáme na sebe kontakt on si to nepřeje. Nikdy mě s ní nenechá o samotě ani mluvit s ní před ním a moc dobře ví proč. On si dítě občas bere, ale to je všechno. Ona si myslí, že je všechno v pořádku, že je úžasný otec.
Otec neplatí výživné na dceru a nepřispívá ani nic na školu už je za to souzen. Mě sprostě uráží a ona o tom vůbec nic neví. Je to lhář, sobec a zloděj.
Ona mě vidí tak, že jsem mrcha co má se vším problém a dělá problémy. Zajímalo by mě, kolik žen žije s chlapem na oblázku a přitom ho vůbec nezná?? Neví o něm důležité věci a dost podstatné. Praskne to vždy nakonec na takové svině? Zažil jste někdo, že jste s takovým byli a pak jste se dozvěděli vše?

co je ti do toho? starej se o svůj „oblázek“ štěstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.10.20 11:51

Tak nějak, není to ztráta energie, řešit někoho úplně jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 11:58

Takže podle vás je vše v naprostém pořádku jo? Nevím, ale já když můžu někoho upozornit, aby nedopadl stejně a snad v budoucnu jejich dítě taky ne, tak to udělám.

• Citovat
  • Upravit
1229
15.10.20 12:06

Nic ti do toho není, tak nedělej vlny. Být na místě té přítelkyně, tak tu ex považuju za hysterku a pouštím ty bláboly jedním uchem tam a druhým ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
15.10.20 12:08

Pokud ji na to ale upozorníš budeš vypadat ještě víc jak mrcha a navíc jako někdo kdo chce svého ex zpět. :nevim: Btw. bývalá od manžela mi taky strašně psala a říkala jaký je strašný, nic neumí, nic nedělá, nemá práci atd…a světe div se…jsme spolu 6 let, jsme manželé máme děti a je skvělý manžel i chlap. Občas asi chlap potřebuje někoho kdo ho bude motivovat. (bez urážky samozřejmě) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 12:15
@Le_lenaz píše:
Pokud ji na to ale upozorníš budeš vypadat ještě víc jak mrcha a navíc jako někdo kdo chce svého ex zpět. :nevim: Btw. bývalá od manžela mi taky strašně psala a říkala jaký je strašný, nic neumí, nic nedělá, nemá práci atd…a světe div se…jsme spolu 6 let, jsme manželé máme děti a je skvělý manžel i chlap. Občas asi chlap potřebuje někoho kdo ho bude motivovat. (bez urážky samozřejmě) :mrgreen:

Tohle je úplně jiný případ. On má problémy se zákonem teď mu hrozí kriminál a je to opravdu materiál. Je možné, že to ta dotyčná ještě nepoznala?? On umi hodně dobře mluvit, je to manipulátor. Ona je jistě zamilovaná, tak to přehlíží. Věřím tomu, že na vše přijde, ale pozdě. Ne opravdu ho zpět nechci jsem ráda, že jsem se takového chlapa zbavila a teď mě Akorad štve ztráta času kdy jsem s ním byla. On si totiž nezaslouží být šťastný, udelal a dělá pořád hrozné věci lidem kolem sebe.

• Citovat
  • Upravit
35998
15.10.20 12:18

A proč s ní potřebuješ mluvit o samotě. Tak ho konfrontuj přímo před ní. Kdy zaplatí dlužné výživné nebo jestli to opravdu nechá na soud a exekuci např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
15.10.20 12:20
@Anonymní píše:
Tohle je úplně jiný případ. On má problémy se zákonem teď mu hrozí kriminál a je to opravdu materiál. Je možné, že to ta dotyčná ještě nepoznala?? On umi hodně dobře mluvit, je to manipulátor. Ona je jistě zamilovaná, tak to přehlíží. Věřím tomu, že na vše přijde, ale pozdě. Ne opravdu ho zpět nechci jsem ráda, že jsem se takového chlapa zbavila a teď mě Akorad štve ztráta času kdy jsem s ním byla. On si totiž nezaslouží být šťastný, udelal a dělá pořád hrozné věci lidem kolem sebe.

To je sice pěkné, ale myslíš že ona tě bude poslouchat? Bude si myslet že jsi hysterka jak tady někdo psal. Má růžové brýle, nikdo ji to nevymluví dokud nepozná jaký je. Zkus se na to podívat tvýma očima - když budeš mít chlapa a nějaká jeho bejvalka za tebou přijde a začne ti ho vymlouvat. Jak bys to brala? Můžeš se nad tím zamyslet ale ten partner řekne že je prostě kráva, žárlíš a že to není pravda…komu budeš věřit? To je můj pohled.

EDIT: Konfrontace přímo před ním je cesta jak to “říct”, jak tady píše paní nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
15.10.20 12:24

Chceš se mu jen pomstít, protože on ti znepříjemňuje tvůj život… To je tak dětinské. Svou šanci na „špatný“ výběr partnera a otce svého dítěte jsi už měla. Jeho partnerka ji také má. Není ti do toho vůbec nic. A propo pokud mu hrozí kriminál a půjde, tak si toho slečna zřejmě všimne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
15.10.20 12:36

A ty jsi chceš „varovat“ kvůli ní nebo kvůli sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 12:37
@Martha03 píše:
Chceš se mu jen pomstít, protože on ti znepříjemňuje tvůj život… To je tak dětinské. Svou šanci na „špatný“ výběr partnera a otce svého dítěte jsi už měla. Jeho partnerka ji také má. Není ti do toho vůbec nic. A propo pokud mu hrozí kriminál a půjde, tak si toho slečna zřejmě všimne…

Jde o to, že on jí řekne bůh ví co za co půjde do vězení, je mi jasné že bude špinit mě, že jsem si na něj něco vymyslela a proto půjde. Některé ženy jsou vážně tak najivní až to není možný… Věřím tomu, že mu to uvěří on bude zase ten chudáček a já ta nejhorší. Ať si teda čumák nabije sama až bude pozdě, tak může začít fňukat. Kdyby mě se ozvala bývalá od mého přítele co se týká dětí, že na ně neplatí ihned bych si to ověřila a kdyby to byla pravda, už by to přítel nebyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 12:41
@Julča001 píše:
A ty jsi chceš „varovat“ kvůli ní nebo kvůli sobě?

Kvůli ní aby nedopadla podobně jako já. Okradená, zneužitá a ještě tim strádá dítě. Naše dítě ji nic neřekne i když s ní tráví hodně času, protože nic neví, neočkuji nesnáším to. On dítě očkuje proti mě místo aby držel hubu a krok za to co dělá za prusery.

• Citovat
  • Upravit
5913
15.10.20 12:46
@Anonymní píše:
Jde o to, že on jí řekne bůh ví co za co půjde do vězení, je mi jasné že bude špinit mě, že jsem si na něj něco vymyslela a proto půjde. Některé ženy jsou vážně tak najivní až to není možný… Věřím tomu, že mu to uvěří on bude zase ten chudáček a já ta nejhorší. Ať si teda čumák nabije sama až bude pozdě, tak může začít fňukat. Kdyby mě se ozvala bývalá od mého přítele co se týká dětí, že na ně neplatí ihned bych si to ověřila a kdyby to byla pravda, už by to přítel nebyl.

Bohužel jsi stejně naivní. Za prvé sis ho taky vybrala, za druhé jsi se ještě nesmířila s faktem, že někteří lidé jsou prostě paka a za třetí myslet si o tobě může každý co chce. Stejně jako ty si o ní myslíš, že je naivní blbka. Jasně, už tě vidím jak by sis to s růžovými brýlemi a nastartovanými vaječníky ověřovala. To až teď, protože víš co by tě mohlo potkat. Nestarej se do ní, ona má svůj život a ty svůj.

Příspěvek upraven 15.10.20 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.10.20 12:47
@Anonymní píše:
Kvůli ní aby nedopadla podobně jako já. Okradená, zneužitá a ještě tim strádá dítě. Naše dítě ji nic neřekne i když s ní tráví hodně času, protože nic neví, neočkuji nesnáším to. On dítě očkuje proti mě místo aby držel hubu a krok za to co dělá za prusery.

jsi žárlivá a mstivá psychopatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí