Síly v koncích

Anonymní
29.9.20 17:43

Síly v koncích

Je tady někdo kdo mě neodsoudí? Byl taky někdo v koncích svých sil a nemohl? Připadá mi že už nemám sílu se vzchopit a pokračovat ve svém smutném životě, dochází mi síly.. Jediné světlo jsou mé děti ale připadám si jako bych svůj svůj život už prožila a není světlo k lepším dnům :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.9.20 17:54

Ano. Ja jsem taky na dne svych sil. Svetlo je muj syn hlavne. Jsem na tom spatne zdravotne. Ted jsem do toho tehotna a jen lezim, zvracim nebo je mi nevolno. Doma to vypadá jak u cikánů a nemám vůli a sílu vstát. Nemůžu normalně ani sportovat. Nestačím pomalu synovi. O manželovi ani nemluvim. Nemuzu ho uz ani pritahovat. Jsem chodici troska. Kdyz vidim mlade vesele bezstarostné a krasné holky, říkám si, kde se stala chyba…

• Citovat
  • Upravit
122484
29.9.20 18:21

Vydržte holky- bude líp. Každý si musí odžít to špatné, aby přišlo to dobré. Taky jsem na tom byl zhruba před dvěma roky dost špatně po smrti ženy. Nepomohl by třeba psycholog? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.9.20 18:35

Skoro každý se někdy ocitne v situaci, když už nemůže.

V takovém případě je potřeba primárně přestat trestat sebe samu a přidávat si ještě nálož pocitama viny a selhání a najít co nejvíc lidí co ti pomůžou situaci zvládnout. Pokud nemůžeš nebo nechceš oslovovat své blízké, tak skoro na všechny problémy co máš, jsou k dispozici organizace či odborníci, co ti zvládnutí těžké situace můžou dost usnadnit. Jen si potřebuješ říct o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 18:35
@mrav píše:
Vydržte holky- bude líp. Každý si musí odžít to špatné, aby přišlo to dobré. Taky jsem na tom byl zhruba před dvěma roky dost špatně po smrti ženy. Nepomohl by třeba psycholog? :hug: :mavam:

Díky za povzbuzení. Smrt partnera je asi to nejhorší. Noční můra. Jsi dobrej, že ses z toho dostal..My máme ve skolce jednoho tatínka, co mu zemřela žena na rakovinu a zůstal mu syn. Moje nejlepší kamaradka má brachu a tomu dokonce skočila žena s dítětem v náručí z balkonu z paneláku. Zemřela a dítě přežilo. Člověk to nepobírá. Tohle by se dít nemělo…ale musíme bojovat, ať už je ten osud jakkoliv krutej.

• Citovat
  • Upravit
794
29.9.20 18:57

Také mám teď období, kdy mě drží jen děti a každý den brečím. Ale doufám, že bude zas brzy líp. I tobě držím pěsti, ať je brzy líp :srdce: :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 15:04

Děkuji ste moc hodné, jsem s dětmi sama utekla jsem od manžela tyrana musela jsem, nedalo se to vydržet jeho nálady jeho pití alkoholu!!! Žiju v městě kde nemám nikoho jsem sama, chodím na částečný úvazek do práce, po zaplacení včera jsem ráda že mám pro děti co do úst, bydlím v bytě 1+1, od té doby co jsem tady se pořád něco děje majitel je lidská zrůda nechal mě zaplatit kotel který by měl platit on ale musela jsem. Já!! Teď mi přišlo vyúčtovani za plyn, i když to budu splácet nebudu mít s čeho žít nevím kudy kam, pořád jen něco platím, protože ještě nejsme rozvedení nemám ještě výživné, dochází mi síly a já už nemůžu, připadám si strašně sama a nevidím žádné zlepšení také bych si přála mít klid, probouzet se a nemít žádné trápení nebaví me opravdu nic jsem totálně v háji nad vodou mě drží děti… :(

• Citovat
  • Upravit
1987
9.1.21 06:58

Holky, i když situace není úplně jak by jste si představovali, vězte že by mohlo být hůř. Nepopírám že i lépe. Být usměvavé a milé už třeba jen z principu. Jak psal mrav, mám bohužel úplně stejnou zkušenost. Možná bolestnější, protože můj příběh byl zamotanější, nad kterým si člověk uvědomí jak rychle utíká čas a jak rychle ten čas člověk dokáže promarnit. Z osobní zkušenosti, pár maminkám jsem poskytl jakože vypovídání se, prodiskutování problému a pohledu na věc z druhé strany, vím že je to sice těžké ale ne nezvládnutelné. Jen je potřeba si o tu pomoc říci. Držím palce a hlavně nerezignujte i když to bude stát energii. Vyplatí se. Nejen vám, ale třeba i mně, protože mám příjemný pocit že jsem nějaké zase dokázal trochu pomoci, respektive najít cestu. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí