Falešné plenky Pampers?

186
6.1.14 18:08

Falešné plenky Pampers?

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli jste se někdo setkal s „falešnými“ Pampers plenami? Sestra je kupovala levněji od známého (původně si mysleli, že je to jen nějaký neoficiální dovoz Pampers plenek), ale po čase jsme zjistili, že kvalita plenek je o dost nižší, než originálních Pampers (protékají apod). Balení je k nerozeznání od těch originálních z českých obchodů.

Pravý původ těch neoriginálních neznám, zatím jsme se po tom více nepídili.

Máte někdo s tímto zkušenost? Setkali jste se s něčím podobným? :nevim:

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
6.1.14 18:10

A nebyly třeba pro zahraniční trh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.14 18:11

@JohnDoe Možná byly určeny pro jiný trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.1.14 18:11

Také mě to napadlo, podrobnosti se pokusím zjistit a napsat. Balení však mělo i české popisy, k nerozeznání od toho, které najdete v běžném obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.1.14 18:15

@JohnDoe Tak pokud mělo české popisky tak se asi nejedná o jiný trh :think: Teď mám taky možnost odkoupit levnější pampers přes jednoho známého tak aby to nakonec nebylo to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
6.1.14 18:21

@JohnDoe Hmm tak to fakt nevím…leda že by to byly třeba nestandartní pleny vyřazené při výrobě??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
6.1.14 18:25

Jednou jsem četla v nějaké diskusi, nevím, jestli tedy, ze holka koupila myslím v Rossmannu právě pleny a byly hrozné, úplně jiné. Tak jestli to není něco z teto šarže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
6.1.14 18:25
@werunkaw123 píše:
@JohnDoe Tak pokud mělo české popisky tak se asi nejedná o jiný trh :think: Teď mám taky možnost odkoupit levnější pampers přes jednoho známého tak aby to nakonec nebylo to samé.

A proč jsou levnější? Jak ti to známý zdůvodnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.1.14 18:29

@mag On nebo snad jeho bratr pracuje v místě kde se pleny balí… takže je zřejmě kradou? nebo si můžu „naivně“ myslet, že jako zaměstnanci mají slevu? :nevim: Vím, že tu možnost mám, zatím jsem je nezkusila takže kvalitu neposoudím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
6.1.14 18:44

@werunkaw123 Tak to jsou určo nestandartní kusy. Oni to maj třeba za polovinu, protože pleny jsou poškozené, špatně slepené, atd…prostě horší jakost. Dělala jsem pro Opavii a takhle jsme brali, bebe, tatranky apod…cena asi 4× nižší než v obchodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.1.14 18:47

@geilens Může být, vážně netuším… ale od manžela kolega z práce je pro prcka bere a právě mu to doporučil… ale oni mají mimčo sotva dva měs to je pak něco jiného než to rvát na dvouleťáka :think: Mě se mladá kolikrát pročůrá přes noc a to mám pampers normálně z obchodu a zdají se být stejné jako vždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
6.1.14 18:55

@werunkaw123 To je sázka do loterie, vzít si ti levnější, buď budou dobré nebo nebudou…proto nejsou normálně na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.1.14 18:59

@geilens A proto je radši zatím neberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
6.1.14 19:13

Napadlo me to u pampers premium care. beru je teda z lekarny, ale maji na sobe ruske napisy a cesky tam neni nic

• Citovat
  • Upravit
11560
6.1.14 19:52

@vin ja jsem taky jednou koupila Pampers v Rossmanu a byli ‚divne‘.Nezdaly se mi uz kdyz jsem jednu vytahla. Nevim kde se vyrabeji, ale na tech z Rossmanu bylo Polsko.To jsem zjistila az pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí