Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli jste se někdo setkal s „falešnými“ Pampers plenami? Sestra je kupovala levněji od známého (původně si mysleli, že je to jen nějaký neoficiální dovoz Pampers plenek), ale po čase jsme zjistili, že kvalita plenek je o dost nižší, než originálních Pampers (protékají apod). Balení je k nerozeznání od těch originálních z českých obchodů.
Pravý původ těch neoriginálních neznám, zatím jsme se po tom více nepídili.
Máte někdo s tímto zkušenost? Setkali jste se s něčím podobným? ![]()
Díky!
Také mě to napadlo, podrobnosti se pokusím zjistit a napsat. Balení však mělo i české popisy, k nerozeznání od toho, které najdete v běžném obchodě…
@JohnDoe Tak pokud mělo české popisky tak se asi nejedná o jiný trh
Teď mám taky možnost odkoupit levnější pampers přes jednoho známého tak aby to nakonec nebylo to samé.
@JohnDoe Hmm tak to fakt nevím…leda že by to byly třeba nestandartní pleny vyřazené při výrobě??? ![]()
Jednou jsem četla v nějaké diskusi, nevím, jestli tedy, ze holka koupila myslím v Rossmannu právě pleny a byly hrozné, úplně jiné. Tak jestli to není něco z teto šarže…
@werunkaw123 píše:
@JohnDoe Tak pokud mělo české popisky tak se asi nejedná o jiný trhTeď mám taky možnost odkoupit levnější pampers přes jednoho známého tak aby to nakonec nebylo to samé.
A proč jsou levnější? Jak ti to známý zdůvodnil?
@mag On nebo snad jeho bratr pracuje v místě kde se pleny balí… takže je zřejmě kradou? nebo si můžu „naivně“ myslet, že jako zaměstnanci mají slevu?
Vím, že tu možnost mám, zatím jsem je nezkusila takže kvalitu neposoudím…
@werunkaw123 Tak to jsou určo nestandartní kusy. Oni to maj třeba za polovinu, protože pleny jsou poškozené, špatně slepené, atd…prostě horší jakost. Dělala jsem pro Opavii a takhle jsme brali, bebe, tatranky apod…cena asi 4× nižší než v obchodě
@geilens Může být, vážně netuším… ale od manžela kolega z práce je pro prcka bere a právě mu to doporučil… ale oni mají mimčo sotva dva měs to je pak něco jiného než to rvát na dvouleťáka
Mě se mladá kolikrát pročůrá přes noc a to mám pampers normálně z obchodu a zdají se být stejné jako vždy..
@werunkaw123 To je sázka do loterie, vzít si ti levnější, buď budou dobré nebo nebudou…proto nejsou normálně na trhu
Napadlo me to u pampers premium care. beru je teda z lekarny, ale maji na sobe ruske napisy a cesky tam neni nic
@vin ja jsem taky jednou koupila Pampers v Rossmanu a byli ‚divne‘.Nezdaly se mi uz kdyz jsem jednu vytahla. Nevim kde se vyrabeji, ale na tech z Rossmanu bylo Polsko.To jsem zjistila az pak.