Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
V Albertu, 9-18 kg za 169 Kč. Teda jestli je to všude stejné, ale asi by mělo. ![]()
Já teď kupuju v Albertu Euro Shopper 159,90 Kč 50ks. Nic levnějšího jsem neobjevila. Snažíme se už odnaučovat, tak mi přijdou Pemprsky zbytečný.
http://akce.najdislevu.cz/…e-pleny.html
Teď na ně mají akci a omlouvám se, normálně stojí 159,– ![]()
@Raduczka píše:
@lovesmile myslis to cerveno bile baleni?
Jo, přesně ty. ![]()
Kupuji v DM, když uplatním slevu z kuponů a na celý nákup tak jedna výjde na 3Kč
Ty albert pleny jako nic moooc, jsou horší i než tesco pleny. Výborné jsou ty šmoulí, jenže nevím, jak je to pro tebecenově, mezi nejlevnější se neřaděj, ale mám pocit, že jsou levnější než pampers. Já to nikdy nepřepočítávala ![]()
@Saricat Tohle je tip od mé sestry. Náš prcek bohužel snese jen Huggies - po pamperskách se osypal, po levnějších oprudil.
My kupujeme oranžový Pampers, ty taky nejsou moc drahý a v akci klidně stejně jako ty Euro shopper, ale už jsem si tady všimla, že ne každé dítě ty oranžový snese ![]()
A tchyně mi teď dovezla nějaký Pandy z Billy, taky nejsou špatný, ale cenu nevím. Ale pružný teda nejsou.
@araw nám docela vyhovujou ty alberťácký Euroshopper plínky, a ty šmoulácký ty jsou ultra super ![]()
ty euroshopper ale nemaj pružný pásky, maj pružení na zádíčkách, ale aspoň něco ![]()
a ještě si pochvalujem plínky z Penny Babytime, přežily v pohodě i noc a že malej něco načůrá. (aby taky ne, když chce 4× za noc prso
)
@araw Malému teda vyhovují, neproteče jako u pampers, jsou levné, mají pružné pásky, není opruzený. Používáme je cca rok, teď už spíš jen na noc a delší procházky venku a nikdy žádný problém. ![]()
edit: tak teda mají pružné záda, ne pásky, ale nějak v tom nevidím zásadní rozdíl. ![]()
Příspěvek upraven 04.01.14 v 19:45
My kupujeme taky ty Tesco (vyhovuji nam i ty nove), obcas ty z DM anebo ted mame z Penny a taky nam vyhovuji. Kazdemu sedi jine, to je tezke…
Ahoj, potrebuju poradit nějaké levne a dobré pleny které máte ozkousene, nejlépe s pruznymi pasky, vel. 4, nechce se mi utrácet nejak moc uz za pleny, kdyz vydrzej stejme jen chvili.. dik