Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kupovala jsem v Rosmannovi ty jejich Babydream za 199 Kč, vydržely celou noc, tj 13 hodin, neprotekly.
To je pravda ze vsechny jsou bez akce drahe jsem rada ze aspon to polsko. Nebydli nekdo z vas u nejaksch hranic? Zkuste zajet do zeme do supermarketu a uvidite nutrilon v polsku vyjde o 100kc levneji
@matka3deti jojo, hranice máme za bukem, plíny Dada a Bebilon tam lidi dost jezděj nakupovat.
@Šalvějka ja taky vyplati se to a hodne sice bebilon zdrazuli ale porad vyjde min. O 100,–kc levneji
Nám se moc osvědčili Magics, jsou tenké, myslím si že i pohodlné
Jinak bereme jen bílé Pampersky hlavně na spaní, nebo zelené na běžné nošení střídám právě s těma Magics
Jinak mi ty levné příjdou katastrofální, tím se rozhodně do nikoho nenavážím
Jen že většina jsou tlustý, tvrdý atd.
Nevím teda, kde všude se dají ty Magics sehnat, já objednávám na Mallu ![]()
Na den Euroshopper 9-18kg a na na noc Pampers Active Baby 4+ (synáček má 10,5kg)
My kupujeme plenky DADA, všechny balení za jednotnou cenu 180 Kč. Velikost 5 - 46 ks, velikost 4-54 ks… Kvalitově jako pampers. Malý mi je nepročůrá do rána, jsou z příjemného materiálu, savé jádro, pružné pásky.
@matka3deti jo ty plínky jsou super a Bebilon tam kupuju taky. Po změně kurzu tam vyjde Bebilon na 275 Kč/800 g bez akce. Tady bez akce v DM 359 Kč. A to je sakra rozdíl.
Dmkové, sice jsou i levnější, ale tyhle jsou opravdu kvalitní - podle mě srovnatelné s Pampers.
Jednou jsem koupila ty alberťácký plínky a musím říct, že jsem byla spokojená
dcera je měla i na noc a vůbec plína neprotekla a to tam někdy měla pořádnou nálož
, takže za mě super
, ale jinak stejně nedám dopusit na Pampers oranžové ![]()
@lovesmile píše:
V Albertu, 9-18 kg za 169 Kč. Teda jestli je to všude stejné, ale asi by mělo.
Taky kupuju jen ty a stačí…
Já kupuju buď tesco plíny nebo pampers když je maj v Lidlu v akci
@Lynette píše:
@Saricat Tohle je tip od mé sestry. Náš prcek bohužel snese jen Huggies - po pamperskách se osypal, po levnějších oprudil.
mě malá snesla taky jen huggies, proto jsem přešla na plenky s DM: jsou obyčejné papírové, bez vůní a olejíčků jako Huggiesky.
@Lussye NO já jsem koupila v DMku plíny a byly hodně parfémované. ![]()