Farmaceutický asistent - uplatnění v lékárně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Už tu diskuze jdou. Já nad tím taky uvažovala, bohužel bych asi nedala chemii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdálená příbuzná to studovala, nějaký čas tak pracovala. Byla velmi spokojená - hlavně finančně. Po čase potřebovala změnu a přešla k farmafirmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dva příspěvky? Tak asi těch lidí do lékáren bude velký nedostatek dle těch odpovědí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dva příspěvky? Tak asi těch lidí do lékáren bude velký nedostatek dle těch odpovědí
Hlad po lidech je v lékárnách velký. Prakticky všude je nedostatek zaměstnanců. Práci po škole najdete okamžitě a ještě si budete moci vybírat.
Já jsem v Maxovi spokojená. I finančně je to na pozici farmaceuticý asistent celkem dobré. Což je dané právě tím velkým nedostatkem lidí v oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
jde mi především o názory kteří tuto VOŠ studovali nebo v lékárně pracují, pracovali.
Jaké je uplatnění? Uvažuji se vrátit ještě do školy, je to studium na tři roky, chtěla bych mít jistotu že se opravdu potom uplatním a bude to mít smysl. Je těch lidí moc nebo nedostatek? Najdu vždycky bez problému práci a volné místo v lékárně?
A plat, koukala jsem že farmaceutický asistent má nástupní plat okolo 40 tisíc hrubého, to mi přijde nadprůměr a dost slušné, je to tak?
Jde mi především o řetězce, Benu a Dr. Max.
Jde mi o to přejít do jiného oboru a mít opravdu jistotu práce, že nebudu bez práce na pracáku a to dlouhodobě a do budoucna a že budu mít slušný plat.