Fena a hárání

Anonymní
11.1.23 19:02

Fena a harani

Dobrý večer jdu sem ohledně rady ohledně harani feny. Máme fenu a dnes začala poprvé harat. Je venku v baráku být nemůže jsou tu malé zvířata. Je neposlušná na vše skáče a kouše, ale to má od malička. Je to labrador. A dost se bojím, aby na ni venku nehopl nějaký pes. Má zateplenou bouhu a okolo barák a zahradu a z jedné strany jsou zavřený dveře ven. Vsechny díry jsou zadělany. Jak to mám hlídat? Jak dlouho hara?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
11.1.23 19:30

Nevím proč by labrous nemohl být doma, aspoň po dobu hárání, když máte malá zvířata. To mi hlava nebere. :) Psa nezastaví, ani plot, když cítí fenu, která hara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.1.23 19:35

Proc neni fena vykastrovana, kdyz mate takovy sileny strach a podminky, ktere nejsou ochrana. Pripadne proc nebere antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.1.23 20:04
@Capricorn61 píše:
Proc neni fena vykastrovana, kdyz mate takovy sileny strach a podminky, ktere nejsou ochrana. Pripadne proc nebere antikoncepci?

No tak vykastrovaná být nemůže, když je to první hárání…
Ale tedy nechápu ani příspěvek zakladatelky… To jste si ani nezjistila, jak dlouho fena hárá, než jste si ji pořídila? To jste se přestěhovali, že jste nevěděli, že budete muset hárání řešit a nechcete mít psa uvnitř a zahrada je nevyhovující?
A jinak bych tedy doporučila asi klec domů, aby tam mohla být pokud nebute doma… Ale tedy to je pro takto velkého psa dost prostorově náročné a samozřejmě to určitě nelze použít pokud nejste doma dlouhou dobu. Nebo velký! venkovní kotec a do něj tu vyhovující boudu. A po dobu, kdy nebude fena pod dozorem, tak zavřít tam.
Ale jak jsem psala… Celý ten příspěvek na mě nepůsobí vůbec dobře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.1.23 20:11

@Feny one Kotec me taky napadl. To je tak, kdyz si nekdo poridi pejska, ale je liny si o nem neco precist. :zed:

A vlastne liny zaridit vhodne podminky, pac potrebuje pejska nekde zavrit, ale nema kam… :nevim:

A hlavne neni to jen labrador, ale je to sakra STENE!!! Tak mi neprijde na miste divit se, ze neni stene v klidu.

Prijde mi zcestna i otazka jak dlouho fena hara… Na emimino se dovede uzivatel/ka dovede zaregistrovat a vlozit dotaz, ale napsat to do googlu ne. Asi verohodny zdroj je anonym za klavesnici. Takze kdyz ji napisu, ze harani trva pul roku a nekdo to z trollu potvrdi, tak to bude fakt super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42336
11.1.23 20:18

Bože, zas má někdo psa a neví o tom ani prd.
Haravou fenku bych nenechala venku bez dozoru ani vteřinu, psi jsou velmi vynalézaví, viděla jsem jezevčíka obšťastňovat rotvajlerku vleže přes plot, k nám lezli nadržení psi po lešení až do podkroví, když naše fena hárala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41941
11.1.23 20:24
@Capricorn61 píše:

Před prvním háráním? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.1.23 20:41

@Havlova Omluva, nedoslo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 20:45

@Capricorn61 už jsem si tom přečetla..je to naše první fena.. má i kotec s budou venku. Velká zahrada. Kvalitní stravu. Ale přece nemůže být celý den zavřená v kotcu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.23 20:46

@Capricorn61 je to její první harani..proto

• Citovat
  • Upravit
2577
11.1.23 20:59
@Anonymní píše:
@Capricorn61 už jsem si tom přečetla..je to naše první fena.. má i kotec s budou venku. Velká zahrada. Kvalitní stravu. Ale přece nemůže být celý den zavřená v kotcu

A proc ne? Kdyz k tomu pridate dvakrat denne aspon hodinove prochazky, tak to prezije. Porad lepsi nez resit stenata. Nekteri psi jsou i cele dny v kotci a musi to prezit. Byt s tim vubec nesouhlasim. Ale jako jestli bude zavrena v kotci nebo doma je fakt jedno.
A mimochodem, ze je to prvni fena neomlouva. To ma clovek znat dlouho predtim, nez si zviratko poridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 21:02

@Feny one @Feny one u nas moc psy nejsou všichni mají buď fenu nebo malého psa co by se na ni snad ani nedostal. A psy tu taky nechodí bez dozoru. U baráku jsem ještě neviděla cizího psa o by byl sám ani v obci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.23 21:05

@Capricorn61 četla jsem o nějakém spreji co psy od feny odhani. Myslíte že to funguje?

• Citovat
  • Upravit
2577
11.1.23 21:07
@Anonymní píše:
@Capricorn61 četla jsem o nějakém spreji co psy od feny odhani. Myslíte že to funguje?

Nespolehala bych na to. Za me kotec a dohled to je to nejlepsi, nejjednodussi a nejucinnejsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.1.23 21:20
@Capricorn61 píše:
@Feny one Kotec me taky napadl. To je tak, kdyz si nekdo poridi pejska, ale je liny si o nem neco precist. :zed:

A vlastne liny zaridit vhodne podminky, pac potrebuje pejska nekde zavrit, ale nema kam… :nevim:

A hlavne neni to jen labrador, ale je to sakra STENE!!! Tak mi neprijde na miste divit se, ze neni stene v klidu.

Prijde mi zcestna i otazka jak dlouho fena hara… Na emimino se dovede uzivatel/ka dovede zaregistrovat a vlozit dotaz, ale napsat to do googlu ne. Asi verohodny zdroj je anonym za klavesnici. Takze kdyz ji napisu, ze harani trva pul roku a nekdo to z trollu potvrdi, tak to bude fakt super. :mrgreen:

Naprostý souhlas! Se vším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová