Fesťáček Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
455
11.7.25 13:37

Fesťáček Ostrava

Ahoj, ráda bych se zeptala..byl jste někdo na festacku v Ostravě? Jdeme poprvé a zajímá mě jedna věc. V infu je zákaz vlastních jídel a nápojů, povoleno je pouze 500ml vody pro dítě. Jak moc toto kontroluji? Premyslim, jestli to risknout a vzít nějakou kapsičku/toust/mineralku/krupky..nebo to fakt u vchodu vše prohledají a vyhodi😀 popřípadě jaky je výběr jídla pro deti a dospělé primo na festacku? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2648
11.7.25 15:26

Ja myslím, ze detske krupky nebo kapsicku ti určitě nikdo nevyhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.7.25 16:48

Dobry den, prosim vas, vezmete si, co chcete. Nikdo nic nekontroluje. My tam byli a jsem uprimne fakt nastvana. Vzala jsem opravdu jen pul litru vody, co je povoleno. S tim, ze bylo psane, ze k dispozici je zdrava a bezpecne jidlo pro deti. Opravdu jsem si blahove myslela, ze tam bude treba polevka, testoviny nebo cokoliv. Byly tam same prasarny, syn ma tri roky a vazne mu nehodlam davat langos. Jejich podoba zdraveho jidla byla parek v rohliku, hranolky, hermeliny, gyros, ten langos, palacinky a wafle. Nic jineho jsem nevidela. Tedy jeste tam byla neapolska pizza a kdyz jsem se ptala, jak dlouho se na ni ceka, tak rikali 45 minut. Za me fakt velky spatny. Na to, ze zakazou brat vlastni jidlo, ale nenabidnou kvalitni alternativu… priste bych se jim na to vykaslala a myslim, ze vsichni, kdo chteji dat svym detem normalni jidlo, tak by si meli vzit svoje. Jo a voda se prodava pouze ve stankach, 500ml neperlive za 40kc, at vite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
14.7.25 16:50
@Babadook píše: Více

tam pořád ještě někdo chodí? přes tolik negativních recenzí, jaké všude jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
14.7.25 16:53
@stinga píše: Více

Taky čumím 8o. Akce pro děti, kde je zákaz donést si pití a nenabízí v areálu vodu zdarma je za mě velké špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
14.7.25 16:56
@baracudas píše: Více

já jsem na tom nikdy nebyla, ale bylo tady už víc diskusí, jak byli lidé nespokojeni, například viděli umírajícího velblouda ležet na chodníku na parném slunci, špatné služby, přecpané lidmi, vysoké ceny, a jak píše nahoře - nabídka nevhodných jídel pro děti, a ještě se na to čeká šílené fronty - a jsou tu tyhle diskuse každý rok, tak tam bych své peníze nikdy neutratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí