První dovolená?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.7.25 09:51

První dovolená?

Hezký den,
ráda bych zde založila diskuzi, kam jste jeli s přítelem/přítelkyní poprvé na společnou dovču sami? Jsme spolu rok a půl a rádi bychom tohle léto někam konečně vyrazili na delší dobu, než jen na nějaké výlety a víkend ve wellness. Kam jste jeli vy? Bylo to moře, hory? V česku/v zahraničí? Na jak dlouho? Prosím o nějaké tipy, klidně i přímo ubytování, kde jste byli a bylo fajn. Díky! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21470
6.7.25 09:53

My jsme byli s partou kamarádů v apartmánu ve Španělsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 09:59

Asi na 5 dní na Sicílii. Jeli jsme na antické památky a vylezli na sopku :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 10:02

Po měsíci jsme jeli lyžovat do Alp a na 7.dovolené v Exotice mě manžel požádal o ruku po roce vztahu a rozhodli jsme se zkusit mimčo, no za půl roku už jsem se vdávala těhotná :-) Měli jsme přes 30, věděli jsme, co chceme…už jsme spolu 8let, máme 2 děti, postavili jsme dům a na dovolené jezdíme několikrát za rok…

• Citovat
  • Upravit
4147
6.7.25 10:10

Tak to zalezi, co mate radi. Abyste se nakonec na prvni dovce nezhadali, protoze jeden chce vyslapy a prirodu a druhy se valet nebo obrazet pamatky. To je asi zasadni pro nejake tipy. Nekdo zdolava hory a nekdo rad luxus a sampano ve virivce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 10:21

Máme rádi tak nějak vše, dalo by se říct, že i kdyby to bylo k moři, tak bychom okolí a různé památky vidět chtěli. Nějakou tu túru podniknout jeden den. Španělsko mi přišlo jako ideální kombinace moře i hor, tak přemýšlím. Viděla bych to též cca na 5 dní.

Toto se mi zdá docela ideální:
@Anonymní píše: Více
- ale před měsícem jim Etna vybouchla, tak teda nevím :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
185
6.7.25 10:24

Jeli jsme vlakem pod stan do kempu v Českém ráji, za chvíli to bude 35 let. Byla tam jen pumpa na studenou vodu a dvě kadibudky, to už by dneska asi neprošlo 8) Pro spoustu lidí by to bylo za trest, my na to moc rádi vzpomínáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16045
6.7.25 10:34

Přechod hor v Rumunsku - zátěžová zkouška se vším všudy :mrgreen: Zjistili jsme, že fyzicky to dáme, cestou pořád bylo o čem si povídat, uměli jsme spolu ale i mlčet, a po extrémně náročném dni přišlo i „dnes ne, jsem unavený/á“, takže trénink na budoucí manželství dokonalý. Vzpomínáme moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
6.7.25 10:50
@Anonymní píše: Více

Etna „vybouchne“ minimálně jednou do roka a fakt to nezasype pársetkilometrovej ostrov, jenom to upustí kouř, vyplivne pár kamení a občas na pár dní zavřou letiště v Catanii. V době aktivity se Etnu ni samozřejmě neleze, ale v klidu můžete dovolenkovat o kus jinde. Tak leťte do Palerma a máte klid. Sicílie je nádherná. Pokud se bojíš sopky, prokoumejte západ ostrova, ten taky stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
6.7.25 10:52

Jinak my jsme oba cestovatelé, takže asi po dvou měsících vztahu jsme jeli aspoň na víkend pod stan (dřív nebylo počasí), o měsíc později jsme využili zázemí příbuzné a jeli s kolama do blízké ciiny. Pak jsem odjela na rok studijne dociziny já a on za mnou jezdil, no a pak rok co rok - víkendy, stan, zahraničí, ČR… x-krát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
6.7.25 11:58

S jedním jsem jela na Slovensko pod stan, s manželem na 10 dní Španělsko a žádný památky jsme teda necourali :oops: vždyť je to úplně jedno, jedte na co máte penize a co by jste chtěli zažít. Takový ty víkendový pobyty nepočítám a jen 5 dní někam dál letět mi přijde jako ztráta času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3709
6.7.25 12:42

Na tyden, sami se stanem, prelom kvetna a cervna, prechod Bilych Karpat, kvetly vstavace, mrdali.jsme tam na loukach. No a pak uz to jelo vsude mozne po svete, az doted…16 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41681
6.7.25 12:58

Na vandr pod širák, Vysočina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
6.7.25 13:14

My poprve jeli na tyden pod stan do jižních Čech, podruhé zase pod stan na Vysocinu a potreti uz na „svatebni cestu“ do Chorvatska (původně byla v planu Černá Hora, ale na poslední chvíli nam zrusili zajezd a uz nebyl výběr, tak sme vzali co zrovna bylo :mrgreen::mrgreen:

Jedte kam se chce vam, ne? My vam tezko poradime, co mate rádi, jestli válečku u more, prechod hor nebo hotel ve vedlejším meste, protoze stejne nevylezete z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
6.7.25 14:07

Motali jsme se po Krkonoších, spali v autě a tak různě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie