Dovolená s tchýní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.7.25 11:20

Dovolená s tchýní

Ahoj, plánujeme dovolenou.. Máme s přítelem ročního prcka s tím, že přítelova mamka je už starší (68 let) a přítel by ji chtěl vzít na dovolenou s námi. No, já to asi nějak přežiju, snad.. Ale chci se zeptat spíš na to, že jsem jasně řekla, že nechci, abychom byli všichni na jednom pokoji.. Ráda bych měla aspoň někde soukromí.. Ale bohužel budeme za tchýní platit to samé co za nás jen kvůli tomu, že je sama.. Kamarádky nemá (oslovila asi 2, ale žádná jet nechce).. Není tu někdo, kdo to taky řešil?
Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.7.25 11:25

No tak řešení to má asi 3 :) Buď se hecnete a zaplatíte jí to holt bez ohledu na cenu, nebo se hecnete a přežijete jí holt na pokoji, nebo jí s sebou vezmete, ale ona si ten pokoj zaplatí sama :D

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
5.7.25 11:28

No a co presne resis?

Zaplatila bych to🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
33143
5.7.25 11:32
@Anonymní píše: Více

A ona chce jet, a nechat si to od syna zaplatit? Když s vámi pojede sama, tak si bude dělat program i sama, nebo bude pořád s vámi? Co třeba tvoje matka, ta by s vámi nejela? Že by byla v jednom pokoji ona s tchyní, a ve druhém ty s manželem a dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
5.7.25 11:34

Já teda nevím, ale aby se z toho nestala tradice. Toho bych se bála. Ona doma sama nevydrží, že musí jet taky? Nebo jede, že bude hlídat? S ročním bych si kecla na zahrádku, šla spát do pohodlí domů, a přítele bych poslala s matkou samotného. A věř mi, že ten letošní nápad už by za rok neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.7.25 11:35

Pronajmout apartmán s více pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5612
5.7.25 11:38

Na první dovolené s dítětem bych chtěla být sama, prožít ji v soukromí jen ve třech. Na takovou dovolenou se pak vzpomíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
5.7.25 12:05

Proč jí to platíte, ať si zaplatí svůj pokoj sama. Na pokoji bych s tchýni určitě nebyla, ať jsou vztahy sebelepší.

• Citovat
  • Upravit
8298
5.7.25 12:08
@ALIPELI píše: Více

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
5.7.25 12:11

Mám výbornou tchýni a na dovolenou bych s ní klidně jela. Ale na pokoji bych ji asi úplně nechtěla. Určitě ne třeba celý tyden..na víkend už jsme s ní na pokoji byli a bylo to cajk…Buď bych zaplatila ten samostatný pokoj, nebo jak uz tu někdo psal bych volila možná spíše variantu apartmánu s více ložnicemi - ideálně jedna pro mě a manžela, jedna pro děti a jedna pro tchýni. Případně tchýně s dětmi :mrgreen: (naše děti jsou na tchýni zvyklí a občas u ní i přespávají)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
5.7.25 12:17

Podle mě je nejlepší apartmán s více pokoji, možná i cenově by to bylo lepší než dva oddělené pokoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
5.7.25 12:20
@Anonymní píše: Více

Tak buď to přežijete
Najděte si apartmán kde budou dvě ložnice
Najděte něco levnějšího a budete platit dva pokoje
Zaplatí si všechno sama, jestli stojí o to jet
Nepojede vůbec
Pojedete jinam. Někam kde budete mít všichni svůj koutek. Na nějakou chalupu třeba
My minuly rok měli právě chalupu kde jsme měli 2× ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
5.7.25 12:34

Jako apartmán, kdy máte každý svoje soukromí úplně na pohodu. Pokud vám dítě přes den i na chvíli pohlídá, abyste si mohli sami zaplavat, vypít kafe nebo cokoli, budete mít s největší pravděpodobností pohodovější dovču než bez ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
5.7.25 13:15

Když už tam tedy musí být, což chápu, že může dítě hlídat a vy dva si užijete trochu klidu, tak rozhodně samostatný pokoj. Nevěřím, že ona sama by s vámi chtěla jeden pokoj sdílet, domluvte se s ní na finančním příspěvku od ní. Jediný pokoj jsme neměli ani my jako rodina s dětmi, měli jsme family suite se dvěma ložnicemi a bylo to nejlepší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 13:31

Byla jsem s mladýma na dovolené. Dítěti bylo rok a pul. Měli jsme rodinný pokoj, dvě místnosti. Za sebe jsem si zaplatila.
Přes den jsme si dělali každý co jsme chtěli. Já většinou u moře, mladý u bazénu.
Po obědě dítě spalo, já s ním :mrgreen: a oni si šli zadovádět do moře.
A večer jsem si užívala klidu na balkoně a oni mohli vyrazit za zábavou nebo jsme byli společně v hotelovém baru a dítě na chůvičce.
Moc jsme si to všichni užili.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí