Dovolená s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24851
7.7.25 09:57
@Anonymní píše: Více

já bych se na tvém místě už nehádala, prostě hodně špatná zkušenost - a mohlo to u tak malého dítěte na vysokých mramorových schodech dopadnout fatálně zle :(
My s prvními tchánovci, kteří byli super, trávili dost víkendů u nich na chalupě, ale každý měl svůj pokoj, to je dle mne základ.
Jinak s ročním dítětem bych si první dovču toužila užít sama ve třech a ne brát furt ohledy na další osobu.
Na dovolené si má člověk odpočinout, nabít baterky dle svého vkusu a s lidmi, se kterými opravdu CHCE, tak to mám já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33766
7.7.25 10:00
@Lucy75 píše: Více

Tak naštěstí se to nestalo. Myslela jsem to tak, že se do ničeho nemontoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.25 10:13
@arinecka píše: Více

Ano, s tím jsem souhlasila, že v tomto ohledu to bylo celkem OK.

Jen jsem prostě chtěla varovat, že to taky může dopadnout tak, že kromě dítěte pak rodiče hlídají ještě dědu/babičku, aby se dítěti něco nestalo kvůli němu/ní.

Já bych snad lépe snesla, kdyby se montoval víc. Jen nemuset být pořád ve střehu, co zase vyvede - dveře, kafe, nůž, baterie a spousta dalšího.

Příspěvek upraven 07.07.25 v 10:17

• Citovat
  • Upravit
80136
7.7.25 10:15
@Pirek píše: Více

My jsme si ji ohromě užili. Prostě jsme schopni být pohromadě a přitom se nesezrat. Užíváme si, že se máme. Výlety, koupání, restaurace, pohoda. Sami, celá banda, není problém. Ale my máme vztahy hodně nestandardní. Jezdíme takto často.

Příspěvek upraven 07.07.25 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.25 10:16
@Lucy75 píše: Více

Díky. Evidentně nemá smysl se o tom už hádat. Překvapuje mě, jaké reakce na moji zkušenost tu jsou.

• Citovat
  • Upravit
33766
7.7.25 10:31

Jasný chápu. Já bych to už uzavřela, už se z toho stává hon na čarodějnice :mrgreen:
Naštěstí se tvé malé až na pár modřin nic nestalo, a asi je teď už jedno kdo za to mohl. Vždy se diskuze rozdělí na dva tábory, tak to prostě chodí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.7.25 10:46

Dovolene jsou celkem katalyzator vztahu a casto vznikaji treci plochy tam, kde by je clovek necekal. Takze, pokud bych mela jen jednu letni dovolenou a rocni mimco k tomu, urcite bych nejela s tchyni ani s nikym jinym, ale jen ve trech s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.25 09:58
@arinecka píše: Více

Jistě, dva tábory v diskuzich bývají. Jen mě hodně udivilo, že v tom jednom táboru jsem byla sama, než napsala Lucy. Ale souhlasím, už to uzavřeme.

• Citovat
  • Upravit
80136
8.7.25 12:13

A právě proto bych o tom hodně přemýšlela. Proč to 95%lidi vidí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.25 12:32
@inkakřivák píše: Více

No ano, opravdu jsem o tom přemýšlela. Protože většinou se tady v diskuzích shodnu s většinovým názorem. Jen bych brala, kdybyste mi vyčítaly, že jsem se neujistila, že tchán ty dveře zavřel. Ale když tu spousta z vás viní manžela, že mu dcera utekla, tak to už je mimo moje chápání. Protože chybu jsme udělali v tom, že jsme se neujistili, že jsou dveře zavřené, ne v tom, že jsme dceru na chvíli ztratili z dozoru v místě, které mělo být bezpečné a kde dozor neměl být potřeba.

• Citovat
  • Upravit
5
24.7.25 00:51

Já jezdím na jednu z dovolených už tradičně několik let s tchýní dobrovolně :) Bez manžela :mrgreen: S ním a dětmi jezdíme aktivní tripy po Evropě, spíme ve stanu a na divoko, lezeme po horách a bloudíme po lesích a divokých plážích, prostě dobrodrůžo :srdce:
S tchýní jsme na jednom oblíbeném místě u přenádherného moře a testujeme hotely s all inclusive a studia s restauracemi s volným výběrem a nákupy a holčičí věci a děti jsou u toho vždy na táboře a manžel v práci. A já…já si v životě od dětských let táááák strašně neodpočinula! Je to hotovej relaxační orgasmus! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí