Dovolená s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
6.7.25 13:06
@Anonymní píše: Více

Jak vlastně víš, že tchán dveře nezavrel? Dokážu si představit spoustu jiných možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 13:07

No a proc jsi zrovna v tuto chvíli věřila, že ty dveře zavřel, kdyz i přes jeho ujišťování, to nedělal.

Jinak tedy chápu, že pro psychickou pohodu vaší rodiny je lepší myslet si, že je to chyba tchána. Jinak byste se určitě pohádali.

• Citovat
  • Upravit
6696
6.7.25 13:08

Já nechápu proč si mu to pořád říkala, proč si nešla o metr za ním a nezavřela. Nebavilo by mě pořád někomu něco připomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 13:12
@Hibou píše: Více

Sám to přiznal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 13:13

Předtím to vždy udělal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 13:13
@schnulla píše: Více

Máš pravdu, měla jsem to udělat takto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 13:14
@schnulla píše: Více

Možná mu chtěla ukázat následky.
To se dělá u dětí. Nechce si vzít bundu, tak ho necháš jiť bez, at vidí, že je mu zima. Tak ho nechala být, aby mu to pak mohla pořád vyčítat a říkat, že ona měla pravdu, že je nebezpečné nezavirát dveře. Ovšem velmi špatné vítězství.
Nedovedu si představit, že třeba po 4 dnech připomínání si pátý den řekla, že je na nej spoleh.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 13:15

Vždyť jsi psala, že jsi mu to musela pořád připomínat.

• Citovat
  • Upravit
101682
6.7.25 13:28

No, se zakladatelky pristupem k věci rozhodně… Misto toho aby byli radi, ze z toho nebylo nic vážného, tak řeší kdo jiný za to může. Misto toho, aby si s muzem rekli, sakra, musime si davat vetsi pozor, to dite uz je hodně rychlé a tim to uzavreli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 13:34

Psala jsem, že jsem mu to říkala “preventivně”. Ještě pod schody.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 13:36

Tak to rozhodně nebylo. Jen jsem si řekla, že když mě tedy pořád naštvaně ujišťuje, že to ví, tak to fakt ví a já jen zbytečně prudím a připomínám mu úplně jasnou věc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 13:42
@j.a.n.i1 píše: Více

Samozřejmě jsme byli rádi, že to dopadlo dobře. A taky byly situace, kdy nám dítě dalo najevo, že bude potřeba myslet ještě na věci, na které jsme dřív moc nemysleli.

Ale tady proste neslo o to, že dcera utekla tátovi, když ji měl hlídat. Kdyby mu utekla třeba v obchoďáku a spadla z eskalátoru, tak by to byla sakra jeho chyba. My jsem určitě neudělali chybu v tom, že jsme neuhlídali dceru. Chybu jsme udělali v tom, že jsme spoléhali na to, že tchán udělá tu samozřejmou věc. A on podle mě udělal chybu větší, že ty dvere nezavřel.

• Citovat
  • Upravit
6696
6.7.25 13:44

Protože jsi mu to připomínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
6.7.25 13:46

Stačilo se otočit a přesvědčit se že ty dveře zavřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
6.7.25 13:48

Ne on zadnou chybu neudelal, dvere ktere maji z obou stran kliku a nemaji silné brano jsou proste dvere, ktere mohou byt kdykoliv otevřené. Tecka. My treba takovymi dvermi pravidelne vetrali. Ty si pripust, ze ne kazdy bude delat veci tak, jak ty je povazujes za samozřejmé a proto v mistech kde se mohou vyskytovat i dalsi lide musis dítě hlidat, nic vic, nic míň. Chyby dělá každý, akorát jak je vidět, tak ne každý je ochoten si to připustit.
O jeho chybe by se dalo mluvit v případě, že ty by ses ho zeptala, on ti povrdil, ano, dvere jsou zavřené a presto by nebyly, pak ano, pak souhlasim s tim, ze je to byla jeho chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí