Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@FraDeu píše: Více
Přesně a do toho společné wc, nemožnost vylézt nahá že sprchy a placnout s sebou na postel…
@aiwwa píše: Více
Přesně, taky jsem to jednou zažila a víckrát ani omylem. Žádné soukromí a pořád se omezovat.
Nic, když už na dovolenou, tak mít pokoj zásadně pro sebe s mužem (s dítkem) a né s dalším cizím člověkem.
@FraDeu píše: Více
My byly kdysi s bráchou a švagrovou a moc jsem ocenila oddělené bydlení. Nakonec jsme se ze 14 dnů společně viděli jen po cestě a bohatě to stačilo. ![]()
@Anonymní píše: Více
Když bylo dite male tak jsme zamykali, od toho tam ten klic je. A jo, zejmena na chodbě, kam muze vlezt kdokoliv, mas dite hlidat, nevim co ti na tom prijde divneho.
@j.a.n.i1 píše: Více
Jaký kdokoliv? Že během té půlminuty, než najdeš klíč a odemkneš, přijde někdo z ulice? Když tam běžně nikdo z ulice nechodí?
Vždyť to nebyl panelák, ale rodinný dům.
Příspěvek upraven 06.07.25 v 11:28
No tak si vezme na starost vaření chlap, pro tvůj úžas, muži mají taky ruce. Když se s nikým jiným v kuchyni nesneseš
a koupelna? To u nich nikdy nejste na návštěvě, že máš problém jít na wc, co není jen tvoje? ![]()
Dost hloupy priklad… Ale ano, pokud pusjes s dcerou na hřiště a zrani se ti na prulezce protože ty ses ani nepodivala a nevsimla sis, ze tam chybi 2 sprusle, tak to bude adekvátní priklad.
Tak než spadně do postele, tak se nejspíš utřeš do ručníku, ne? Tak v tom ručníku uděláš pár kroků přes společnou chodbu navíc? To snad není takový problém… ![]()
@Yasmen píše: Více
Představ si, že jsou lidi, co s tím mají problém. To, že ty to máš jinak, zakladatelce nepomůže. Ona není ty.
@Yasmen píše: Více
Jako že se budu nahá válet v posteli před tchyni? ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Dvě chybějící šprušle jsou vidět na první pohled. Píšu o něčem, na co přijde, když se na to cíleně zaměříš. Stalo se třeba, že byla vylomená stěna “domečku” nahoře na prolézačce, ale stále tam držela, jen když se o ni někdo opřel, tak to bylo nebezpečné. Na to jsem naštěstí přišla, zavolala správci hřiště a na domeček nalepila upozornění.
Jsem myslela, ze je řeč o 2 pokojích a společné kuchyni s wc…
To nepsala zakladatelka, ne? A ano, myslím, ze od toho tady ta diskuze je, napsat, že nemá kazit vztahy prarodičů s vnoučetem hraním si na princeznu. (Opakuji v 2+1, ne v hotelovém pokoji)