Tábor x příměšťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.7.25 06:51

Tábor x příměšťák

Když jsme před 3 měsíci řešili tábory, se synem jsme se dohodli na týdenním pobytu na táboře (kde bylo možné zvolit si délku pobytu) a následně na příměstském sportovním kempu. Nyní se blíží doba, kdy má pobyt na táboře končit a příští týden by měl nastoupit na sportovní kemp, který již není pobytový, ale příměstský. Nicméně je uhrazený.
Syn ovšem přemlouvá, že by chtěl zůstat ještě na táboře, alespoň do středy apod…myslím, že se mu spíš nechce na ten sportovní…jak byste se k tomu postavili…ustoupili byste? S vrácením peněz za sportovní příměstský by nemusel být možná zase tak velký problém, spíš by mi to bylo trapné, opět něco řešit…tak by mě zajímal názor ostatních rodičů…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.7.25 06:55

Peníze se z příměstských nevrací, jednou mi onemocněla dcera po prvním dnu a propadlo to, protože už měli uhrazeny sportoviště a trenéry, takže vrátili pár drobných za obědy…musela by ses zeptat, zda jsou náhradníci…já už bych asi trvala na domluveném, myslím, že vyjednáme, kde co…ale co se domluví, tak to je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.25 07:11
@Anonymní píše: Více

náhradníci v tomto případě asi nee…jde o sportovní příměšťák sportovního klubu, který syn navštěvuje…takže tam jsou pouze přihlášené děti z toho klubu…

• Citovat
  • Upravit
11126
4.7.25 07:16

Zkusila bych zrušit příměstský tábor, pokud se mu na tomto líbí. Jinak zajímavý koncept, že se dítě může rozhodnout uprostřed pobytu, ze zůstane déle.. o tom jsem ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.25 07:22
@Fazulina píše: Více

jde o takový malý skoro rodinný tábor, ke kterému se přichomýtl skoro náhodou přes kamaráda…prostě není problém přijet a odjet podle toho, jak to vyhovuje…
Jelikož syn nikdy dříve takhle nebyl, domluva byla na týden…no a takhle to dopadlo.
Přijde mi trapné volat na ten příměšťák…jaký uvedu důvod? To si řeknou..no jo, zase tahle maminka…někam přihlásí dítě a pak tam nechce…

• Citovat
  • Upravit
21470
4.7.25 07:22

Pokud by bylo možné příměšťák zrušit a vrátí kompletně peníze, tak bych změnu udělala. Ale na táboře by bylo dítě celý týden. Pokud by to nešlo, tak má dítě smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
4.7.25 07:26
Řekneš pravdu. Proč by sis měla něco vymýšlet? Ale pokud jim komplikuješ organizace akcí každou chvilku, tak to na tebe dobré světlo nevrhá..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
4.7.25 07:33

Kdyby to byl nějaký komerční příměšták, tak bych o tom ještě uvažovala. Ale pokud je dítě členem nějakého klubu, který dlouhodobě navštěvuje a chce navštěvovat, tak bych příměšták nerušila a dohodla se s dítětem, že letos to ještě bude dle dohody, že s ním počítají a že přístí rok může jet již na 14 dní na pobytový tábor. Nebude to již malý kluk a chce to i nést odpovědnost za svá rozhnodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.25 07:40
@Cuddy píše: Více

Synovi je 13

• Citovat
  • Upravit
30901
4.7.25 07:44

Tak to bych o změně vůbec nepřemýšlela, prostě se pro něco rozhodl, na základě nějakých zkušeností a příští rok bude volit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.25 07:45

No ale ten příměšťák od klubu bude jako soustředění, taky to tak máme…no to bych nerušila a obzvláště u 13letého kluka, to už by mohl vědět co a jak, já myslela, že jde max o 7 leté dítě…na příměstské dávám i školkové dítko, takhle už si to s trenérem může vyjednat sám…

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
4.7.25 07:51

U nás by Ti peníze na základě toho že se mu nechce tedy nevrátili ani omylem a ještě by byl problém, že na ten tábor nejel, protože se to bere jako součást tréninkového plánu.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
4.7.25 07:51

Jinak ne neustoupila. Za a) jste se tak domluvili a on souhlasil a za b) je to tábor (nebo soustředění) klubu kam chodí a dočítám věk - tak ve 13 letech ani omylem bych neustupovala.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
4.7.25 07:56

No tak ve 13 letech snad už chce ten kluk ne? Tak tedy pokud nechce na příměśťák kam se přihlásil (a tedy o tom věděl), tak bych tedy měla i jako trenér problém s tím klukem.
Ve 13 není mimino, aby se neuměl dopředu rozhodnout.

• Citovat
  • Upravit
8769
4.7.25 07:59

Nikdy jsme v takové situaci nebyli. Tak nevím, jak bych řešila. My se předem domlouváme, co chtějí. Jestli vůbec chtějí nějaký takový letní závazek. Pokud bych ustoupila, tak bych mu rozdíl strhla na kapesném. Ať si příště rozmar líp rozmyslí. Naše dvě ze tří chodí na soustředění svého kroužku v létě. To je na způsob příměšťáku. Domluví si sami účast s trenéry. My jen podepisujeme předložený formulář o účasti a pošleme peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí