Tábor x příměšťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101531
5.7.25 08:13
@hani28 píše: Více

A ty vážně věříš, že nejaky sportovní kroužek ma nejakou smlouvu nebo storno podminky na internetu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
5.7.25 08:24

@j.a.n.i1 Tak by je měl mít minimálně na přihlášce. Já připravuji každý rok akci pro xxx lidi a samozřejmě máme podmínky uvedené.
A tedy taky se najdou tací, kteří s omluvenkou v den konání se mě ptají, zda jako ty peníze vrátíme. Ač to mají jasně uvedené ve stornu, ale tak co kdyby.

• Citovat
  • Upravit
101531
5.7.25 08:28
@Snopy123 píše: Více

Nooo… Teorie hezka, praxe nevim, nevim. Zejména u uskupeni, kde se operuje tim, ze trenera zna a ma si to vykomunikat sam, tak prihlaska bude tak papirek se jmenem jede -nejede a podpis rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
5.7.25 08:29
@j.a.n.i1 píše: Více

Já u žádných táborů storno podmínky nevím. Teda u jednoho něco malo, ale myslím, že je to stejné o domluvě. U nás je tábor „povinný“. Všichni krome jedné maminky to chápou a přizpůsobí tomu letni program. Přitom zrovna u této maminky to jde mnohem lépe než u nás, kteří máme jen omezenou dovolenou a musíme se přizpůsobit (oba rodiče) kolegům v praci. Jde o to, jestli to soustředění je povinné, důležité. Možná bych v této situaci dítěti vyšla vstříc nebo se o to pokusila. Před koncem roku jsem řešila jeden den, jednu aktivitu. Dítě na ni vlivem okolností jít nechtělo, ale nakonec bych ustoupila až ve chvíli, kdy bylo pozdě (vlivem vice věci, nejen to, že dítě nechce). Dopadlo to nakonec dobře ve všech ohledech a dítěti se to hodně líbilo.

Důležitý je i vztah s trenéry, situace. Dovedu si představit, že s někým by to nebyl problém řešit, ale s nekym bych to řešit nechtěla ani náhodou. Některý trenér by upřednostnil jednání s rodičem, některý má radši komunikaci s dětmi, aby si to vyřídili sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
5.7.25 08:29

No, my jezdime tabory uz 30 let a nemame je nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5116
5.7.25 08:30
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak kdyz platis nejaky krouzek nebo tabor, storno podminky by na webu/prihlasce byt mely. Protoze pokud nejsou, pak by si mohl v telefonu ten clovek vymyslet cokoliv (kor kdyz mu bude volat dite).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
5.7.25 08:32

@j.a.n.i1 Tak to dítě nemá žádnou opravdovou omluvenku, jen to že se mu nechce jet. Tak když se mu nechce, ať si to vykomunikuje sám s trenéry - je to jeho rozhodnutí ne toho rodiče - a rodič to pak trenérovi potvrdí.

Jinak i ten kroužek musí mít nějaké uspořádání, takže i kdyby měl “ jede / nejede “ měl by mít nějaké storno podmínky.
Ale pak je blbost předpokládat, že mi víkend před akcí vrátí peníze. Minimálně asi to dítě musí jíst na té akci.

• Citovat
  • Upravit
101531
5.7.25 08:33
@hani28 píše: Více

Což nic nemění na tom, ze reálně mnohdy nejsou. A to nejen u polooficialnich uskupeni, ale mnohdy i u sportovnich oddílů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
5.7.25 08:35

@j.a.n.i1 No my mame skautský tábor a je jasny že logicky při odhlášení ze žádného důvodu mají nakoupené jídlo a nikdy by mě nenapadlo chtít něco vracet z rozmaru dítěte víkend před akcí.
Ono se totiž platí tak to jídlo že, zbytek dělají všichni zadarmo.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
5.7.25 08:36

@j.a.n.i1 Tak my u sportovních / soustředěni měli tedy vždy. Ale tak i logicky při ohlášení víkend před akcí z 0 důvodu nebudu předpokládat, že mi něco vrátí.

Příspěvek upraven 05.07.25 v 08:36

• Citovat
  • Upravit
101531
5.7.25 08:36

A proc by to mela byt blbost? Nevime, kdo to porada, nevime o něm vubec nic, nevime, jak co maji organizované. Zakladatelka to evidentně taky neví, takže pokud se nekdo z nich nezepta, tak to ani vedet nebudou. A ze dite na akci musi jist, ano musi a když tam nebude, tak tedy jist nebude a tedy se jeho jidlo delat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
5.7.25 08:39

No, nakoupene mame tak testoviny, olej, cukr, susenky, mliko, pokud bylo v akci a stavy… Plus povetsinou ani ne v množství na cely tabor, takze to jestli vypadne jedno dite nehraje vyraznou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
5.7.25 08:39

@j.a.n.i1 A to jídlo nakupuji v pondělí ráno? To asi ne že. Tak i kdyby ho neuvařili, tak ho mají pro ten počet dětí nakoupeny. Stejně jako ceny, odměny k soutěžím, atd…
Ale mně je to fuk. Mně by stud fackoval, ještě chtít něco vracet a ptát se na to jako / pojede nepojede / jestli vrátíte.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
5.7.25 08:40

@j.a.n.i1 Dělejte si to jak chcete. Je to vaše věc. Ja bych nic vrátit nechtěla, navíc to dítě nemá žádný důvod. Tím to za sebe zase ukončím.
My to děláme jinak. Navíc třeba u těch sportovních je tam rozpočítaný pronájem hřišť, atd… A tedy tam vždy storno podmínky jsou.

• Citovat
  • Upravit
101531
5.7.25 08:42

No, tak zakladazelka neco vratit chce, tak se bude muset bud ona nebo syn zeptat, no. A je na poradatelich, zda neco vrati nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí