Dovolená s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.7.25 12:36
@inkakřivák píše: Více

Co je to za kecy?! Kdyby v tom pokoji byl ubytovaný někdo jiný, tak bych nespoléhala na to, že venkovní dveře zůstanou zavřené. Kdybych šla poslední já, přede mnou tchán a já nezavřela (což by se nestalo), tak bych za to mohla já. Kdyby byl tchán ve městě a dcera z nějakého důvodu spadla, tak by za to samozřejmě nemohl. Fakt ho neviním z něčeho, co neudělal. To on se opakovaně rozčiloval, že není blbej a ví, že poslední zavírá.

A nevinila bych ho ani ze studeného moře nebo požahání od medúzy :roll: Jak tu někdo psal.

Příspěvek upraven 06.07.25 v 12:39

• Citovat
  • Upravit
118783
6.7.25 12:38
@Anonymní píše: Více

To byl sarkasmus s tou meduzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81571
6.7.25 12:41

@aiwwa Sarkasmus? Takové nedovoleně zbraně používáš? No fuj. Zakladatelka by sarkasmus nepoznala, i kdyby jí skočil do obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118783
6.7.25 12:42

To není zakladatelka ta s tím tchanem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 12:44
@aiwwa píše: Více

Já vím. Ale vy fakt nevidíte, že tchán udělal chybu? A že my jsme necítili potřebu dceru na 100 % hlídat, když měla být v bezpečném prostředí?

Kdyby třeba on zavřel a pak někdo jiný otevřel (ale jak jsem psala, to nehrozilo), tak by za to samozřejmě nemohl. Prostě podle mě na tom úrazu měl velkou část viny. A jak tady začínáte psát, že by mohl i za věci, které s ním vůbec nesouvisí… To prostě ne, já nejsem taková, že bych házela vinu na lidi, kteří za nic nemůžou. Jenže ta situace s ním měla opravdu hodně společného.

Příspěvek upraven 06.07.25 v 12:49

• Citovat
  • Upravit
81571
6.7.25 12:44

@aiwwa aha vlastně. Jo. Tak anonymni konvalinka.
Prostě a jasně - za děcko si odpovídají rodiče. Hotovo. Utekla otci, musela jít kolem matky, ale rozhodně za to muže tchán. Blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 12:47

Tak ještě jednou. Tchán ani v nejmenším nemůže za to, že dcera “utekla” otci. Otec byl v situaci, kdy ji nemusel hlídat, čili mu neutekla, ale procházela se po chodbě. A kdyby ji otec hlídat měl a ona mu utekla, tak za to tchán nemůže. Tchán může za nezavřené dveře.

• Citovat
  • Upravit
102800
6.7.25 12:50

Nojo, ale tchan nemuze za to, na co ty spolehas a presne proto plati zakladni pravidlo, ze dite ma vzdy hlidat pouze jeden, protoze je jasne statisticky prokazano, ze nejvic urazu se deje v situaci, kdy všichni spoléhají na to, ze ten druhy udělá ci neudělá to či ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 12:51

Samozřejmě že jsem poznala sarkasmus. Ale nemůžete argumentovat něčím, co s tchánem nesouvisí, když ten pád ze schodů s nim souvisí hodně. Já bych ho vážně nevinila z něčeho, s čím nemá nic společného.

• Citovat
  • Upravit
102800
6.7.25 12:55

Ale tchan zadnou chybu neudelal, to je to, co ty si odmitas pripustit, on pouze neudelal to, cos predpokladala, ze udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 12:55
@j.a.n.i1 píše: Více

V tom, že dítě má hlídat jeden kvůli spoléhání na druhého, máš samozřejmě pravdu. Jenže tady už nešlo o hlídání. Venku jsme si dceru samozřejmě hlídali. A vždy jeden. Tady už hlídání nemělo být potřeba, protože to mělo být bezpečné prostředí.

Ale ano, poučila jsem se, a zejména na tchána od té doby nespoléhám vůbec v ničem.

• Citovat
  • Upravit
118783
6.7.25 12:56

„Kdyby“ je k ničemu. Holt se stalo, naštěstí nic vážného. Tak v sobě neživ negativní emoce vůči tchanovi. Tím ubližuješ hlavně sama sobě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118783
6.7.25 12:58

Vždyť jsi psala, že s dveřmi jsi mu to připomínala několikrát. Taks přece měla předpokládat, že na něj není spoleh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
6.7.25 13:02

Ale slo o hlídání, evidentne jste se ani jeden neprvedcili, ze tam nezpecne prostředí je, takze stale bylo treba dite hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 13:04
@aiwwa píše: Více

Ano. A on se vždy rozčílil, že to přece ví. Já jsem mu to vždy říkala “preventivně”, ne proto že bych s ním už měla podobnou zkušenost. Co jsem měla dceru, tak jsem to říkala různým lidem. A sama jsem si říkala, že to přeháním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix