Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neprovozovat non stop…
neznala sem non stop ve kterém se toto neděje
bohužel
já už jsem zoufalá
nikdo nereaguje, prej sepsat petici a obejít domy, získat 100podpisů nebo co… to fakt ale chodit nebudu
![]()
No, možná združit víc lidí kteří by rádi tento podnik z blízkosti svého bydliště odstranili a zajít na město obec a bombardovat je tam stížnostma(hluk,nepořádek atd) ale ani to nemusí pomoct ![]()
uju
všichni umí kecat jen takhle při venčení psů, ale jak jde na věc, všichni dávají od toho ruce pryč. já nic neviděl…nezbývá než se odstěhovat
s peticí fakt chodit nechci ![]()
@Uju píše:
No, možná združit víc lidí kteří by rádi tento podnik z blízkosti svého bydliště odstranili a zajít na město obec a bombardovat je tam stížnostma(hluk,nepořádek atd) ale ani to nemusí pomoct
myslim,ze tohle je jedine mozne reseni ![]()
asi se nic moc dělat nedá,pokud ten podnik prosperuje,tak bude fungovat dál.Máme kousek od baráku taky nonstop kde se slízá kdejaká verbeš,slyšívám hulákání co každý druhý večer,nedá se nic dělat,kde to valí nonstop,je tam levný pivo a automaty,tak takový podnik bude vždycky prosperovat,protože lidi budou chlastat a fetovat aji kdyby na chleba nebylo
Sice jsem moc neporadila,ale aspoň s tebou soucítím..
já už mám strach vylézt z domu ![]()
prosperuje to na 100%, furt nabito.. a nablito kolem, děti chodí do škol kolem, všude tu ej hodně dětí a musí sledovat bitky debilních hovad ![]()
Mívali jsme kdysi pod panelákem takový posezení a scházeli se tam po večerech různý smažky atd. Teda když někdo hulí nebo něco bere tak to není moje věc a je mi to u prd.le dokud tím neobtěžuje okolí. Bylo to celkem dlouho, váleli se tam i stříkačky, já ještě neměla děti, ale ty jiný maminky z baráku z toho byli nešťastné, není se ostatně čemu divit. Hodněkrát na ně někdo zavolal policajty, ale k ničemu to nebylo, nemůžou jim zakázat scházet se na lavičkách. Nakonec se to vyřešilo tak že se do baráku shodou okolností nastěhoval policajt a feťákům se to doneslo tak se přestěhovali. Taky s tebou soucítím.
@Anonymní píše:
uju
všichni umí kecat jen takhle při venčení psů, ale jak jde na věc, všichni dávají od toho ruce pryč. já nic neviděl…nezbývá než se odstěhovat
s peticí fakt chodit nechci
No, tak to Bohužel bývá
Náš dům a ulice bojovala s jedním nájemníkem -který taky kolikrás s kamarády vydal za jeden takový nonstop :-/ No i když všichni chodili si stěžovat psalo se na všechny strany tak to trvalo cca 5let. Není to jen tak. Pokud se lidi nesemknou (což asi tedy moc ne) tak fakt stěhování se asi nevyhneš
![]()
koukám, že slušněj člověk aby se odstěhoval a aby se bál
to je fakt vrchol, přitom by stačilo zajít do toho pajzlu jinak než v uniformě a sehnali by všechno (to vím, protože moje známá to tam taky nevštěvovala svého času
)
Bohužel s tím nic neuděláš.A pokud jak už bylo psáno jsou tam automaty,z toho má obec dost velký prachy,takže zasahovat nebo to rušit nebudou.
Asi trochu OT, ale je to fakt hrůza tyhle lidi, nedávno přepadli kamarádku, kvůli tisícovce má trauma na celý život. Já se přiznám že už hoodně dlouho nechodím večer sama nikam, ve městě vůbec, tady na vesnici to ještě jde, ale taky už mám strach. Znám dost ženských co už večer ani nejezdí tramvají, raději pro ně do práce jezdí manžel nebo přítel. Co dělá policie u nás? Kolikrát vidím smažky nebo bezďáky spát na lavičce, policajti jdou kolem a nic, neobtěžují se mu ani nic říct.
já už si připadám jak zoufalec
policie má malý pravomoce přece, pomáhá a chrání - ale tu druhou stranu asi
No to jsou náhody..... Asi před měsícem jsem cosi četl na jednom ne moc známém zpravodajském serveru. V jedné „lepší“ čtvrti Santiaga de Chile si jeden podnikavec otevřel podobný podnik. No a místní lidi se složili, zaplatili dva bouchače, ti vzali brokovnice a z majitele nonstopu udělali cedník. Tento recept ovšem nejde použít v Česku.....
Ovšem Santiago má pořád ty „lepší“ čtvrti tak jak byly.
nevím kam zařadit a jak nazvat.
jak zamezit tomu, aby ve velmi blízkém okolí bylo nespočet feťáků a jeden zpropadený bar, kde se prodávají a užívají drogy? je nějaký recept?
v dost malé vzdálenosti baráku máme hernu s nonstop provozem, zde se čepuje pivo - nejlevnější z města. Návštěvníci jsou feťáci a další humusáci, agresivní prasata, ztroskotanci apod.
často je tam policie, často jsme svědky nějaký šarvátky, nebo velký bitky před domem, kde si hrají děti.
Policie to ví, avšak přijede pozdě, nebo se čirou náhodou drogy neprodávají, zrovna když tam přijdou na kontrolu-divné…
dá se s tím něco dělat?