Jak mu říct, že smrdí?

Anonymní
20.4.12 19:09

Jak mu říct, že smrdí?

Máme problém s mým bratrem. Chodíme s ním do aquaparku a strašně smrdí, až se za ním lidé otáčejí… Jak mu to nějak mírně říct? Přece jen to je můj bratr, tak ho nechci urazit. S přítelem jsme vymýšleli, jak to provést, ale nenacházíme řešení.

Poradíte??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
794
20.4.12 19:12

Je to tvůj bratr, takže u mě prostě vede upřímnost. Má holku? Jestli ne, tak mu nějakou dohoď a uvidíš, jak se bude pulírovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.4.12 19:14

Proč smrdí - nemyje se, nepřevléká se, nedbá o sebe nebo se nadměrně potí a je cítit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 19:15

Holku nemá. Takhle ho ani žádná nebude chtít. Je mu 30 let a má dceru, kterou k hygieně také moc nevede. Má ji v péči a dělá z ní to samé, co je on. Hrůza.
Já jako ženská bych o něj neopřela ani koště

• Citovat
  • Upravit
12978
20.4.12 19:16

Ale před nástupem do vody se přece lidé sprchují ne? Ani to mu nepomůže? Kolik mu je?

Asi bych mu mlčky dala balíček s mýdlem, deodorantem a antiperspirantem..pokud by nechápal, tak bych řekla ,že je nejvyší čas se to naučit používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.4.12 19:17

hele řekni mu prostě,že smrdí a měl by dbát na jhygienu a popřípafdně mu určit nějaký nemoce či parazity-hlavně kvůli malinký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 19:17
@kozisek píše:
Proč smrdí - nemyje se, nepřevléká se, nedbá o sebe nebo se nadměrně potí a je cítit :nevim:

Nevíme právě. Podle mě asi všechno najednou. Když u nás spí, tak nenavštíví ani koupelnu. A povlečení musím hned převléct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 19:20

Jako smrdí potem? Tak mu kup jako dárek antiperspirant ;) Kolik bratrovi je? Puberťákovi vysvětli, že dneska letěj holky na kluky co voněj :lol: U dospělýho to bude těžší, ale třeba o tom ani neví a ocení, že byl upozorněn, a jestli je mu to jedno, tak tě pošle někam a nic s tím nenaděláš :nevim: Možná když s ním promluví tvůj přítel zkousne to jako chlapskou radu líp.

• Citovat
  • Upravit
10639
20.4.12 19:20

To je strasny…dej mu ten balicek kosmetiky,jak psala Lizbeth,a musi ho to snad trknout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.4.12 19:23

No nevím, je to choulostivá situace, já jednou řešila jak říct nej kámošce že jí táhne z kotle, nakonec už to byl takovej děs že jsem se jí nejdřív slušně zeptala jestli nemá problém se zuby, když se nechápavě zeptala proč, řekla jsem na rovinu že je jí cítit z úst. No urazila se, ale je fakt že začala žvýkat žvýkačky.

Napadá mě ještě doktor, přece občas musí k lékaři když ne sám tak s dcerou, pokud fakt smrdí tak doktor mu to nejspíš řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 19:23

Přítel říká, že mu smrdí hlavně nohy. Dřív jsme mu říkali, ať si koupí sprej na nohy. Nic. Když mu to koupíme, tak jsou to asi vyhozené prachy.

• Citovat
  • Upravit
2458
20.4.12 19:24

No je fakt že to chce nějak řešit už kvůli tomu dítěti, když bude mít takovéto hygienické návyky tak potěš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 19:25

Problémem je ale také hygiena no.

• Citovat
  • Upravit
24603
20.4.12 19:25

No pokud mu je 30 let a ke všemu k tomu vede aj dceru, . no holce bych honem dávala rady jak na hygienu a jemu bych to řekla na rovinu ale nějak rpozumně aby se neurazil, ale ptám se to samé co holky, nekoupe se skoro vůbec? ani deodorant? ani voňavka? nic?
smrděl pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 19:27
@papavlinka33 píše:
No je fakt že to chce nějak řešit už kvůli tomu dítěti, když bude mít takovéto hygienické návyky tak potěš.

No právě. Dneska jsem ho třeba sjela, že jí pořád dává tu samou mikinu. Oblečeního má dost, tak asi na to prostě kašle. Koukal na mě jako puk. V tom má ale vinu asi můj otec, bydlí s ním a ten to s hygienou taky asi moc nepřehání no. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová