Fialové nožičky v nosítku

1665
5.8.15 09:37

Fialove nozicky v nositku

Chci se zeptat - sedmimesicni miminko ma v nositku fialove nozicky. Neprikladala jsem tomu velkou vahu, ma fialove nozicky, i kdyz ho drzim na rukach v klubicku, ale dnes se me na to jedna pani ptala, tak radsi googluju, jestli s tim nekdo nemate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
5.8.15 09:40

A nemá ty nožičky studené? Já vím, že je teplo jak blázen, ale moje dvouletá když v nosítku usla minulý týden měla nožky chladné a to už je velká holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.8.15 09:40

Nehledala bych odpověď na emiminu, ani na googlu a zeptala se lekare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.8.15 09:45

@zupe Co máš za nosítko? zkontroluj, jestli se jí nosítko do nožiček nezařezává, jestli to nemáš moc utažené, jestli je látka sedáku dost široká od kolínka ke kolínku. Jinak jestli mívá fialové nožičky i jinak, tak by to mohlo znamenat, že se jí končetiny špatně prokrvují a určitě bych se v tom případě zmínila doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.8.15 10:05
@Hoa Mai píše:
@zupe Co máš za nosítko? zkontroluj, jestli se jí nosítko do nožiček nezařezává, jestli to nemáš moc utažené, jestli je látka sedáku dost široká od kolínka ke kolínku. Jinak jestli mívá fialové nožičky i jinak, tak by to mohlo znamenat, že se jí končetiny špatně prokrvují a určitě bych se v tom případě zmínila doktorce.

Taky me tohle napadlo. Nedokrvene nozicky nebo studene, ma v nositku aspon ponozky? Jinak by me teda nenapadlo fialove nozicky neresit 8o nic to byt nemusi, ale urcite se zminit doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.8.15 10:12

@Hoa Mai Mám Kibi, má od kolínka ke kolínku, ale je pravda, že to má dost utažené, aby měla kolínka co nejvíc. Ale dělá mu to i v šátku, v Manduce, a hlavně i když ho držím v tom klubíčku, kdy mi přijde, že to fakt nemůže mít otlačené…
@Pomka @Romily Zima mu asi neni, on je dost chladomilec… Asi se teda doktorky zeptam, me to prislo normalni, ale radsi, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.8.15 10:18

@zupe Aha, to by teda řezat nemělo. Zkus možná povolit ty popruhy na boku, ale tím to asi nebude. Jinak bych se určitě doktorce zmínila, ale asi to nic nebude. Mě se to stává taky, mám nižší tlak a hůř se mi prokrvují končetiny, ale není to nic závadného :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
5.8.15 10:24

@zupe zeptej se na to u doktora. U nás většina banalit, na který jsem se nechtěla a ni ptát měla svůj důvod. Třeba před 14ti dny měla horečky a pupínky, já to vůbec nespojila a nakonec taková banalita a byla asi týden infekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.19 20:20

@zupe mate k tomu nejake info prosim?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat