Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mojemu 2 letému synovi jsem včera při koupání poprvé pretahla celý zalud, dlí to lehce. malý se smál lechtalo ho to, nebolelo. zdesila jsem se, zalud byl úplně tmavě fialovy celý
teď druhý den ma i fialovvy
Pindik. takový natekly. nevíte, nezažili jste to někdo u dítěte??říká au když mu na něj sahnu ![]()
Viděla jsi nějakého pindíka už předtím? ![]()
Můj syn taky nemá rád, když mu ho při mytí stahuju úplně. A žalud je většinou tmavší, i do fialova.
Když se ti to nezdá, zajdi k dr., podle popisu je vše v pořádku. ![]()
Tak bych rekla, ze jsi pretahla az moc. Muj kluk to mel, kdyz si s nim hral az moc a mel ho uplne fialoveho a asi trojnasobne vetsiho
Nesahat na nej, nepretahovat a za cca tyden to bude ok. Pak s pretahovanim opatrne.
My jsme jednou přetáhli moc a nešlo mu to zpět, hned mu natekl tak jsme museli na pohotovost
@Tiger-lily píše:Viděla jsi nějakého pindíka už předtím?
Můj syn taky nemá rád, když mu ho při mytí stahuju úplně. A žalud je většinou tmavší, i do fialova.Když se ti to nezdá, zajdi k dr., podle popisu je vše v pořádku.
jo viděla
ale takový borůvkový ne
ne ale doopravdy mě to vyděsilo ![]()
@zanetka2712 píše:
My jsme jednou přetáhli moc a nešlo mu to zpět, hned mu natekl tak jsme museli na pohotovost
Brr, chuderka malý ![]()
Mě to u malýho napoprvý taky překvapilo, ale jak tady píšou ostatní, je to normalní. Co je ale divný, že ho to bolí. Možná jestli jsi nepřetáhla moc..nevim. Radši bych zašla k pediatrovi. Pro jistotu.
@cumlanek Hlasím, že mi ho máme taky velkého fialového…
takže klííííd ![]()
No já ted čekám hlčičku a sněma to prý taky není žádná sranda ![]()