Fibroskopie??? Postup atd..

154
23.1.23 05:31

Fibroskopie??? Postup atd..

Máte za sebou někdo vyšetření fibroskopie? Čeká mě to zítra, mám problémy s jídlem. Jim málo a padá mi váha. Strašne se bojím. Vím, že je to nepříjemné. Jak to probíhalo u Vás? Měli jste potom nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
815
23.1.23 05:55

@Lucc23 Byla jsem několikrát, jako nepříjemné to je, ale nic strašného. Dostaneš sprej na umrtvení krku a pak polykáš hadičku. Nutí to k dávení, to je asi to nejhorší, ale jak říkám, nic hrozného. U mě to trvalo tak 2 minuty, když odebírali vzorky tak o něco déle. Jediný problém po tom byl, že mě asi půl dne škrábalo v krku. Fakt se není čeho bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.1.23 06:12

@Lucc23 Dostala jsem oblbovavacku takže jsem byla jako opilá…ale i tak to bylo hnusný člověk se prostě daví. Po zákroku jsem usnula a pak cítila škrábání v krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76715
23.1.23 07:39
@Lucc23 píše:
Máte za sebou někdo vyšetření fibroskopie? Čeká mě to zítra, mám problémy s jídlem. Jim málo a padá mi váha. Strašne se bojím. Vím, že je to nepříjemné. Jak to probíhalo u Vás? Měli jste potom nějaké problémy?

přijdeš, stříknou ti do krku sprej, dají to pusy takový plastový rozvěrák, lehneš si na levý bok, dají ti do pusy hadičku, jednou polkneš, a pak už jen prodýcháváš, snaž se být klidná a poslouchat pokyny sestry, nutí tě to říhat, ale snaž se to ovládnout - nebolí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
23.1.23 08:06

Byla jsem 3× a v pohodě. Oblbovačka mě nikdy moc neoblbla, asi málá dávka :nevim:.
Jinak mě tay chvíli pobolívalo v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová