Našla jsem u manžela...

Anonymní
22.1.23 19:26

Našla jsem u manžela ……

Dobrý večer holky, dneska jsem uklízela v ložnici a v manželově tašce, se kterou chodí do posilovny jsem našla dildo (normálně mu tam nehrabu, ale když jsem bylo v tom uklízení, tak mě napadlo, zda tam nemá nějaké prádlo na vyprání). Nevím co mám dělat, teď je s dcerou na bruslích. K dildu jsem si čichla (já musela) a jsou z toho cítit výkaly…… Nemůže být gay? Nebo jestli mě třeba nepodvádí? Napadá mě to nejhorší. Manžel je slušný chlap, oba dva jsme učitelé a žádné,,extra buřty” spolu neprovozujeme. Poraďte, prosím, nevím, jak se ho mám na to zeptat, ale on pozná, že se mnou něco je. Prosím o anonym, chodím jsem často :( :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
22.1.23 19:28

Může být gay. A nemusí.
Může tě podváděl. A nemusí.

Zeptala bych se: “Co to je?”

Mně na tom nejvíc zaráží, že čicháš k (cizímu!) dildu.

Troll?

Příspěvek upraven 22.01.23 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
22.1.23 19:28

Radši se ho zeptej, jestli je to vůbec jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
22.1.23 19:30
@ZdenMal píše:
Může být gay. A nemusí.
Může tě podváděl. A nemusí.

Mně na tom nejvíc zaráží, že čicháš k (cizímu!) dildu.

Troll?

Tak asi má zkušenosti a pozná po čuchu dildo z rybárny a dildo ze zadního krámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.1.23 19:30
@Cenarius píše:
Radši se ho zeptej, jestli je to vůbec jeho.

Kamaráda :P Možná kamarádky. Ale rozhodně to není jeho, že jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc156
22.1.23 19:33
  • Citovat
  • Upravit
8509
22.1.23 19:34

Zeptej se ho a uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.1.23 19:38

Děcka učte se, bude pololetí. :lol:
Trollíci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
22.1.23 19:41

Tak si ho můžeš půjčit a narvat kam chceš doporučuji třeba do ucha to mi vzrušuje úplně nejvíc to krásné ticho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
22.1.23 19:41

Neznamená to vůbec nic. Normálně se ho zeptej. Třeba to jen chtěl zkusit a má někde klidnější místo než doma. Ne každej chlap je automaticky gay. Možná právě proto, že jste sexuálně dost omezení neměl koule říct tobě, abys mu ho tam foukla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
22.1.23 19:45

První, co mě napadlo, tak že chlap je prase, že ho ani po použití neumyje, když je teda cítit. :nevim:
No a gay být nemusí, jen je to třeba sexuální praktika, která ho vzrušuje, ale bál/nechtěl se ti svěřit. Normálně si s ním on tom promluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17339
22.1.23 19:49

Trollit se musí umět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
22.1.23 19:49
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky, dneska jsem uklízela v ložnici a v manželově tašce, se kterou chodí do posilovny jsem našla dildo (normálně mu tam nehrabu, ale když jsem bylo v tom uklízení, tak mě napadlo, zda tam nemá nějaké prádlo na vyprání). Nevím co mám dělat, teď je s dcerou na bruslích. K dildu jsem si čichla (já musela) a jsou z toho cítit výkaly…… Nemůže být gay? Nebo jestli mě třeba nepodvádí? Napadá mě to nejhorší. Manžel je slušný chlap, oba dva jsme učitelé a žádné,,extra buřty” spolu neprovozujeme. Poraďte, prosím, nevím, jak se ho mám na to zeptat, ale on pozná, že se mnou něco je. Prosím o anonym, chodím jsem často :( :(

Tak se ho zeptej, žes mu hrábla do tašky a tam tohle a ještěs dildo očuchala, kde bylo :)

Zřejmě ho to rajcuje a nemá odvahu Ti to říct, nemusí být za tím nevěra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.23 19:53
@Paní.Norrisová píše:
První, co mě napadlo, tak že chlap je prase, že ho ani po použití neumyje, když je teda cítit. :nevim:
No a gay být nemusí, jen je to třeba sexuální praktika, která ho vzrušuje, ale bál/nechtěl se ti svěřit. Normálně si s ním on tom promluv.

pokud nepoužiješ kondom na to dildo, tak některé materiály ten pach bohužel natáhnou tak, že to z toho nedostaneš ani savem… tolik jen k těm tvým úvahám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4490
22.1.23 19:56
@Anonymní píše:
pokud nepoužiješ kondom na to dildo, tak některé materiály ten pach bohužel natáhnou tak, že to z toho nedostaneš ani savem… tolik jen k těm tvým úvahám :nevim:

Moje úvaha je z mých vlastních zkušeností. Tak asi jak který materiál je kvalitní. :nevim: Mám několik různých pomůcek a teda hned po řádném umytí opravdu cítit po ničem nejsou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová