Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může být gay. A nemusí.
Může tě podváděl. A nemusí.
Zeptala bych se: “Co to je?”
Mně na tom nejvíc zaráží, že čicháš k (cizímu!) dildu.
Troll?
Příspěvek upraven 22.01.23 v 19:30
@ZdenMal píše:
Může být gay. A nemusí.
Může tě podváděl. A nemusí.Mně na tom nejvíc zaráží, že čicháš k (cizímu!) dildu.
Troll?
Tak asi má zkušenosti a pozná po čuchu dildo z rybárny a dildo ze zadního krámku.
@Cenarius píše:
Radši se ho zeptej, jestli je to vůbec jeho.
Kamaráda
Možná kamarádky. Ale rozhodně to není jeho, že jo ![]()
Tak si ho můžeš půjčit a narvat kam chceš doporučuji třeba do ucha to mi vzrušuje úplně nejvíc to krásné ticho ![]()
Neznamená to vůbec nic. Normálně se ho zeptej. Třeba to jen chtěl zkusit a má někde klidnější místo než doma. Ne každej chlap je automaticky gay. Možná právě proto, že jste sexuálně dost omezení neměl koule říct tobě, abys mu ho tam foukla…
První, co mě napadlo, tak že chlap je prase, že ho ani po použití neumyje, když je teda cítit. ![]()
No a gay být nemusí, jen je to třeba sexuální praktika, která ho vzrušuje, ale bál/nechtěl se ti svěřit. Normálně si s ním on tom promluv.
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky, dneska jsem uklízela v ložnici a v manželově tašce, se kterou chodí do posilovny jsem našla dildo (normálně mu tam nehrabu, ale když jsem bylo v tom uklízení, tak mě napadlo, zda tam nemá nějaké prádlo na vyprání). Nevím co mám dělat, teď je s dcerou na bruslích. K dildu jsem si čichla (já musela) a jsou z toho cítit výkaly…… Nemůže být gay? Nebo jestli mě třeba nepodvádí? Napadá mě to nejhorší. Manžel je slušný chlap, oba dva jsme učitelé a žádné,,extra buřty” spolu neprovozujeme. Poraďte, prosím, nevím, jak se ho mám na to zeptat, ale on pozná, že se mnou něco je. Prosím o anonym, chodím jsem často![]()
Tak se ho zeptej, žes mu hrábla do tašky a tam tohle a ještěs dildo očuchala, kde bylo ![]()
Zřejmě ho to rajcuje a nemá odvahu Ti to říct, nemusí být za tím nevěra…
@Paní.Norrisová píše:
První, co mě napadlo, tak že chlap je prase, že ho ani po použití neumyje, když je teda cítit.
No a gay být nemusí, jen je to třeba sexuální praktika, která ho vzrušuje, ale bál/nechtěl se ti svěřit. Normálně si s ním on tom promluv.
pokud nepoužiješ kondom na to dildo, tak některé materiály ten pach bohužel natáhnou tak, že to z toho nedostaneš ani savem… tolik jen k těm tvým úvahám ![]()
@Anonymní píše:
pokud nepoužiješ kondom na to dildo, tak některé materiály ten pach bohužel natáhnou tak, že to z toho nedostaneš ani savem… tolik jen k těm tvým úvahám
Moje úvaha je z mých vlastních zkušeností. Tak asi jak který materiál je kvalitní.
Mám několik různých pomůcek a teda hned po řádném umytí opravdu cítit po ničem nejsou. ![]()
Dobrý večer holky, dneska jsem uklízela v ložnici a v manželově tašce, se kterou chodí do posilovny jsem našla dildo (normálně mu tam nehrabu, ale když jsem bylo v tom uklízení, tak mě napadlo, zda tam nemá nějaké prádlo na vyprání). Nevím co mám dělat, teď je s dcerou na bruslích. K dildu jsem si čichla (já musela) a jsou z toho cítit výkaly…… Nemůže být gay? Nebo jestli mě třeba nepodvádí? Napadá mě to nejhorší. Manžel je slušný chlap, oba dva jsme učitelé a žádné,,extra buřty” spolu neprovozujeme. Poraďte, prosím, nevím, jak se ho mám na to zeptat, ale on pozná, že se mnou něco je. Prosím o anonym, chodím jsem často