Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka je luc156, dle profilu je aktivní jen v této debatě, má na kontě jen jeden příspěvek (ten anonymní) a “chodím sem často”? Takže lže? Spíš ten troll, že? 🤣
@luc156 píše:
@ZdenMal
@Paní.Norrisová píše:
Moje úvaha je z mých vlastních zkušeností. Tak asi jak který materiál je kvalitní.Mám několik různých pomůcek a teda hned po řádném umytí opravdu cítit po ničem nejsou.
já to mám taky ze zkušeností a některé materiály jsou v pohodě a některé (paradoxně ty příjemnější a kvalitněji vypadající) prostě ty pachy vážou. Berte to jako fakt.
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky, dneska jsem uklízela v ložnici a v manželově tašce, se kterou chodí do posilovny jsem našla dildo (normálně mu tam nehrabu, ale když jsem bylo v tom uklízení, tak mě napadlo, zda tam nemá nějaké prádlo na vyprání). Nevím co mám dělat, teď je s dcerou na bruslích. K dildu jsem si čichla (já musela) a jsou z toho cítit výkaly…… Nemůže být gay? Nebo jestli mě třeba nepodvádí? Napadá mě to nejhorší. Manžel je slušný chlap, oba dva jsme učitelé a žádné,,extra buřty” spolu neprovozujeme. Poraďte, prosím, nevím, jak se ho mám na to zeptat, ale on pozná, že se mnou něco je. Prosím o anonym, chodím jsem často![]()
Ježíši, a já stále hledám, kde jsem mohl ztratit dildo, které používám při jarním přesázení sazenic. Pořád jsem na to nemohl přijít, a ono mi asi vypadlo při návštěvě posilovny, kde jsem se stavil cestou na chatu, kam jsem ho chtěl odvézt.
A ty výkaly jsou kvalitní konský hnůj, který je do skleníku nejlepší!
![]()
@ZdenMal píše:
Zakladatelka je luc156, dle profilu je aktivní jen v této debatě, má na kontě jen jeden příspěvek (ten anonymní) a “chodím sem často”? Takže lže? Spíš ten troll, že? 🤣
ano, máš pravdu, @luc156 je zakladatel-ka a TROLL, dnes založený profil