Figurky ve vajíčkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
9.9.17 10:31

Figurky ve vajíčkách

Ahoj holky, dnes malá hledala figurky z vajíček, nemohly jsme je najít a malá po nich hodně knučela. Tak jsem si uvědomila, jak moc si s něma hraje a má je ráda, je jí 2,5 roku. Tak jsem si řekla, že koupim figurky z bazárku at ma do zásoby a byla jsem hooodne prekvapená kolik peněz chtějí lidé za jednu sadu figurek… Tak jsem asi změnila názor na to, že kupovat vajíčka je vyhazovani penez z okna…a ted prichází muj dotaz.

Prosím víte jaké konkrétní vajíčko obsahuje JEN a POUZE figurky, bez rizka, že člověk koupí nějakou skládačku? Existují vajíčka, kde člověk natrefí jen na figurku? Pokud ano, co je to za vajičko a v jakých obchodech se dá sehnat.
Děkuji :) přeji hezký den :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22470
9.9.17 10:34
@Ga Briela píše:
Ahoj holky, dnes malá hledala figurky z vajíček, nemohly jsme je najít a malá po nich hodně knučela. Tak jsem si uvědomila, jak moc si s něma hraje a má je ráda, je jí 2,5 roku. Tak jsem si řekla, že koupim figurky z bazárku at ma do zásoby a byla jsem hooodne prekvapená kolik peněz chtějí lidé za jednu sadu figurek… Tak jsem asi změnila názor na to, že kupovat vajíčka je vyhazovani penez z okna…a ted prichází muj dotaz.Prosím víte jaké konkrétní vajíčko obsahuje JEN a POUZE figurky, bez rizka, že člověk koupí nějakou skládačku? Existují vajíčka, kde člověk natrefí jen na figurku? Pokud ano, co je to za vajičko a v jakých obchodech se dá sehnat.
Děkuji :) přeji hezký den :) :srdce:

V Kauflandu prodávají „krtečkovská vajíčka“. V každé je celá figurka, bez skládání. Žabička, myška, samozřejmě krtečci, zajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.9.17 11:17

U nás v Jednotě mívají vajíčka s figurkami, měli Mickeyho a Sofii první. Vždy figurka, nikdy skládačka, asi za 25 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
9.9.17 11:18

@Ga Briela
Kdybys napsala drive.Ted jsem jich pri velkem uklidu milion vyhodila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.9.17 11:18

My jsme kdysi se segrou po nas darovaly plnou krabici od bot. A to byli tucnaci, hrosi atd.
Me to, tak stve. Ze nasim deckam by se to libilo. Proste jsme v puberte mely pocit, ze hracky uz netreba. Ale nemyslely jsme do budoucna a ted nas to mrzi.
Nase decka maji uz svoji sbirku, ale ty po nas mohli mit spolecne u prarodicu. Skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.9.17 11:27

@Kelsey děkuji za tvuj prispevek. Já udělala uplně to samé, naši mi skládali figurky, měla jsem jich uplně plný dětský kufřík, dala jsem to známému taky v puberte, s pocitem ze delam dobrou vec pro jeho dceru…ted se tak boucham do hlavy…meli jsme tam plné sady..do ted si pamatuju treba ty hrochy nebo velryby…bože me to tak hrozne stve…zrovna dnes jsem se o tom bavila s mamkou, tak je nam to lito…ale říkám si, že to tak mělo být…My ted zakladame naší malé nový kufřík…ona si s tím hrozne ráda hraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.9.17 11:29

@weyky V té Sofii jsme měli nekolikrát prstýnek nebo gumičku právě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
9.9.17 12:01

V každém kindervajíčku je jeden mrtvý mimoň, tak na co si stěžujete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.9.17 12:18

@Ga Briela Aha, nám se to nestalo, tak jsem myslela, že jsou všude figurky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.9.17 12:21

Jéééžiš a já hloupá to dávala do školky do odměn a do nemocnice na orl jako odměny :D dělám si legraci, jednu dobu mě vytáčeli kinder vajíčka že tam byl pokaždý dcera tomu říkala záchod :D těch máme doma miliardu, kdybys chtěla záchody klidně ti je pošlu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.9.17 12:39

Mužů ti doma vybrat pěkný nerozložitelný figurky a poslat ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.9.17 14:19

@Helis88 a co za to budeš chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.9.17 17:01

Nic jen možná zaplatit postu pokud nejsi z Brna nebo okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.9.17 20:09

@Helis88 tak to by bylo super, a kolik jich je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.9.17 20:33

@Ga Briela nevím musela bych probrat krabice