Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych vzít 6-tého syna do kina film V hlavě, četla jsem recenze a viděla trailer - moc se mi líbí, ale tak mi trochu připadá, že je to pro větší děti a dospělé. Viděla jste to některá?
Bude z toho mít něco 6letý dítě?
@Oskárek píše:
Chtěla bych vzít 6-tého syna do kina film V hlavě, četla jsem recenze a viděla trailer - moc se mi líbí, ale tak mi trochu připadá, že je to pro větší děti a dospělé. Viděla jste to některá?
Bude z toho mít něco 6letý dítě?
byly jsme s 6 a 7 letým klukem jako jo, koukali na to, smáli se, ale my se smáli víc, spoustu vtipů a narážek nepochopili.
Já na filmu byla se staršími, řekla bych, že to asi bude pro mírně starší, i když záleží na daném dítěti, že jo. každopádně šestileté děcko bych klidně vzala, nejspíš nepochopí všechno (ale konečně to je celkem běžné), ale to myslím nevadí.
jinak nedávno jsem na ulozto.cz koukala, že už tam ten film, byť tedy verze anglická s českými titulky - můžeš si to stáhnout a posoudit sama, jestli to tvoje dítě dá ![]()
@Oskárek my jsme na tom byli s manzelem, ten usnul po 10 minutach a ja sledovala neustale hodinky kdy to skonci. Me to teda nebavilo vubec, cekala jsem ze to bude sranda jako treba Doba ledova, ale nic vtipneho mi tam neprislo. Deti se ale podle me pobavi. I kdyz mozna jak pise @lleennttiillkkaa nektere „vtipy“ asi nepochopi, ale i tak budou spokojene ![]()
Vic me pobavil ted Hotel Transylvania 2, byla jsem na tom s neterema 5 a 9 let ![]()
Jinak na film bych klidně s 6 letým šla. Víc ho teda pobavili mimoni, ale to bude tím, že on je mimoň sám ![]()
My jsme na to taky byli, vek deti 6-7 a moc se teda nesmali. Bylo to docela smutne. Vtipy jsou snad všechny v ukazkach
@Oskárek Čtyřletý se to líbilo, ale asi hlavně ty animace a že je to vizuálně hezký.
My jsme s mužem koukali doma na TV, a fakt jsme se snažili, ale teda po hodině jsme to vzdali - není to vůbec zábavný (jak píše @aklusim, veškerej humor je v ukázce), prostě jsme to nedokoukali, nuda, výchovný, nebrat…
@Oskárek
me se to libilo moc, byla jsem s 5 letou, te se to libilo tez a o tyden pozdeji na to vytahla jeste tatinka