Filtry na vodu

116
20.1.06 22:17

Filtry na vodu

Ahojky maminy, chtěla bych poradit ohledně filtru na vodu z vodovodu.Máte s tím některá zkušenost.Kupujeme balenou nejčastěji Dobrou vodu,ale leze to do peněz tak mě napadlo koupit filtr na vodu a pít vodu z vodovodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
20.1.06 22:33

Na to pozor. Bylo nam neco podobneho nabidnuto od predchoziho majitele bytu, ktery mel filtracni zarizeni nainstalovano. Stalo kolem 30 tisic, my jsme si jej nakonec nekoupili a nejspis jsme udelali dobre, protoze jsem se nedavno docetla ve zpravach, ze voda, ktera sla pres toto filtracni zarizeni, je zbavena vsech mineralu atd. a je v podstate jako destilka a pro kojence dokonce nebezpecna. Bohuzel si nevzpomenu na jmeno te firmy, vim jen, ze byla z Liberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.1.06 22:36

Goldy, pred nedavnem tu sla podobna diskuze o filtrovacich konvicich…Brita??? je to tak 2-3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.1.06 22:46

tak jsem ti ji nasla a zaktualizovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
20.1.06 22:52

jsi poklad dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 23:10

vodní filtr

Ahoj,máme 18-ti měsíční Klárku,tak jsme se rozhodli pro filtr a je to super.Doporučili nám ho známí,kteří ho už nějaký ten pátek mají.Žádné starosti s nakupováním vody a s plasty.Je od Amway a stojí kolem 27tis.My ho splácíme měsíčně a dá se to zvládnout.Počáteční investice je velká,ale za rok je splaceno.Jinak filtr vydrží rok a náhradní stojí 5tis.Zkus si o něm neco zjistit a uvidíš.Každému vyhovuje něco jiného:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure