krejčovská křída

198
20.1.06 18:28

krejčovská křída

Ahoj holky dneska když jsem odpoledne šila a nechla jsem kousek křídy na zemi a zapoměla jsem na ní ,šla do ložnice a za chvíli za mnou přilítla malá a něco měla v puse najednou začla zvracet ,tak jsem pochopila ,že snědla tu křídu,naštěstí jí všechnu vyzvracela i s tím co před tím papala(jablíčka).Ale chtěla bych se jen zeptat jestli některá nevíte z čeho se ta křída vyrábí?jsem vyučená krejčová,ale prostě to nevím :roll:
 Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
20.1.06 19:32

Elcinku, ja se teda priznam, ze krejcovskou kridu jsem mela naposledy v ruce na zakladni skole, kdyz jsme museli v domacich pracich usit zasteru, ale nerekla bych, ze se bude lisit od klasicke kridy a ta zarucene nevadi, kdyz se „omylem“ kus sni :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 20:29

Křída je prostě nerost, křídovec (myslím že tak to do nás na základce hustili, nejměkčí nerost???). Někde jsem dokonce četla, že se používala na vyvolání zvracení, takže u vás je to ověřeno. Krejčovská křída bývá akorát obarvená, křídovec tu barvu do sebe nasákne a pak se to vysuší. Ale jistě je dobře, že ji malá vyzvracela, zdravé to nejspíš nebude =o)

• Citovat
  • Upravit
198
20.1.06 20:42

Ahoj holky moc Vám děkuji,no právě přilítla za mnou kouká na mě já na ní co to žvejká a najednou šavle jako bejk a pak další a děsně se tvářila ošklivě(no bodejt já tu křídu skusila ochutnat a pěknej hnus),a pak to bylo dobrý.A to jsem ještě dostala vynadáno od manžela :oops: ,že si to šití mám nechat na večer až malá usne no byl zase děsně chytrej jak mě může poučit,však to znáte. :( .Díky moc pa Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí