kočárky od výrobce Baby Dreams

1455
20.1.06 09:52

kočárky od výrobce Baby Dreams

Ahoj všem,
mám velikou prosbu. Sháním kočárek - něco mezi sporťákem a golfkama a našla jsem na netu sportovní kočárek Smart od firmy Baby Dreams. Není špatný, cenově do čtyř tisíc s poměrně slušnou výbavou. Co mě na něm dostalo je přehazovací rukojeť. Mám ráda kontakt se synem (9,5 měsíce), a tahle rukojeť není u těhle typů úplně běžná - nebo je a nevím to… Nikdy jsem ale o téhle firmě neslyšela, ani se v těch známých internetových obchodech nenabízí, tak pokud někdo máte info, co je to zač, budu moc ráda, ať se event. vyvaruju.
Díky moc.
ET
Pro zájemce: www.kocarky-bambino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
20.1.06 09:56

My máme jejich golfky Twister a jsem spokojená.
Kupovala jsem na www.caryfuk.cz - k sehnání jsem je viděla na prakticky všech stránkách - obchodech, kam jsem se podívala.
Je možné, že to je tím, že se již nejmenují baby dreams, ale značka se přejmenovala a nové modely se již prodávají por značkou Coneco.
Gabča a Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.1.06 10:06

My máme jejich golfky Twister a jsem spokojená.
Kupovala jsem na www.caryfuk.cz - k sehnání jsem je viděla na prakticky všech stránkách - obchodech, kam jsem se podívala.
Je možné, že to je tím, že se již nejmenují baby dreams, ale značka se přejmenovala a nové modely se již prodávají por značkou Coneco.
Gabča a Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
20.1.06 10:23

Ahojky,
my máme od Baby Dreams golfáče Rider… Byla jsem s nima moc spokojená, odjezdili jsme na nich cca 2,5 roku.
Jak píšou holky, tak ta firma se přejmenovala na Coneco.
Já bych do nich šla znova :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky