Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím vás,
Myslíme, že už máme pro syna jméno vybráno, bude to Kristian Michálek. Co si myslíte? ![]()
@Mich.Ann píše:
Zdravím vás,
Myslíme, že už máme pro syna jméno vybráno, bude to Kristian Michálek. Co si myslíte?
v pohodě, hezké jméno, i ladí s příjmením
Celkem fajn, taky sme nad kristianem uvažovali, ale už je toho v rodině moc ![]()
Kristian Michálek
![]()
Taky jsem chtěla Kristiana. Ale uhla jsem sestře, že ona chtěla Kristýnu. A ona zas mi pustila Patrika. Že to bylo naše vybrané jméno pro kluka nebo holku Patricie. Nemáme rádi v blízké části rodiny, když se jména opakují.
Taky mame Kristiana bez diakritiky, takze libi moc
Rikame mu Kristy, ve skolce mu rikaji pani ucitelky samy od sebe Kristy nebo Kristi, takze zadny Kikin ani Kikca ![]()
Mně se to vůbec nelíbí. Kristian je jedno z nejošklivějšího jmen. Mě to ani jako mužské jméno nepřijde, nedovedu si představit dospelyho chlapa Kristiána. A i to oslovení je hrozný. Kiki, Kristy, to je hrůza.
@Zeoli píše:
Mně se to vůbec nelíbí. Kristian je jedno z nejošklivějšího jmen. Mě to ani jako mužské jméno nepřijde, nedovedu si představit dospelyho chlapa Kristiána. A i to oslovení je hrozný. Kiki, Kristy, to je hrůza.
Za 20 let uz si ho v pohode predstavis, je jich ted malych hodne.
Libi se mi. Muj byvaly mi ho zas nechtel dovolit, ze si nedokazal predstavit miminko Kristiana, videl porad jenom Oldricha Noveho.
@Mich.Ann píše:
Zdravím vás,
Myslíme, že už máme pro syna jméno vybráno, bude to Kristian Michálek. Co si myslíte?
Tak sláva.