Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Eliáš a Kristýna ❤️ krásný výběr. Časem uvidíš, co na to partner. A také se může vkus postupně měnit…
Vkus se mění. Udělala jsem pokus(nepřímí). Někdy v době 17let jsem si napsala seznam jmen co se mi líbili. Bylo jich asi 20. Když jsem byla těhotná seznam jsem vytáhla. Žádné z napsaných jmen se neshodovalo. Pred 10 lety by mě nás výběr nenapadl vůbec. A před tím? Před tím bych nad jménem mavla jako pfff to fakt ne.
Vkus se mění a hlavně při vyberu jména nezáleží jen na tobě, otec dítěte do toho má taky co mluvit
u prvního syna sem musela shodit ze stolu par jmen, co se mi hodně líbila, par sem jich zas zatrhla partnerovi a pak sme hledali nějaký kompromis
u dalších dětí sme to vyřešili tak, ze já jsem vybrala dceru a muž syna ![]()
@Atisia píše:
Vkus se mění. Udělala jsem pokus(nepřímí). Někdy v době 17let jsem si napsala seznam jmen co se mi líbili. Bylo jich asi 20. Když jsem byla těhotná seznam jsem vytáhla. Žádné z napsaných jmen se neshodovalo. Pred 10 lety by mě nás výběr nenapadl vůbec. A před tím? Před tím bych nad jménem mavla jako pfff to fakt ne.
To je super! Muze byt fascinujici pozorovat takhle vyvoj sebe sama. Zrovna nedavno jsem premyslela, co bych si jako dospivajici pomyslela o jmenech, co jsme dali detem. A rikala jsem si, ze bych nejspis neverila vlastnim usim. Nemyslim si, ze by se mi vylozene nelibila, ale rozhodne bych koukala jako puk ![]()
Takze se priklanim k ostatnim. Vkus se meni a vyber neni jen na tobe. Treba budes mit jako ja tak narocneho manzela, ze ti zkritizuje vsechna ta jmena a budes zacinat od zacatku ![]()
@p.Zv. píše:
To je super! Muze byt fascinujici pozorovat takhle vyvoj sebe sama. Zrovna nedavno jsem premyslela, co bych si jako dospivajici pomyslela o jmenech, co jsme dali detem. A rikala jsem si, ze bych nejspis neverila vlastnim usim. Nemyslim si, ze by se mi vylozene nelibila, ale rozhodne bych koukala jako puk
@p.Zv. a jaké jména stě dětem zvolili? Jestli řeknete pokud nevadí že se ptám? ![]()
@Zzz97 píše:
@p.Zv. a jaké jména stě dětem zvolili? Jestli řeknete pokud nevadí že se ptám?
Omlouvam se, to sem nechci takhle verejne psat…
Mě je 25 let a mám od malá nemoc DMO (dětská mozková obrna) ze svého okolí znám mnohem více odvážnější schopnější a samostatnější vozíčkáře než sem já já sem povahu ještě taková dětská nikdy jsem neměla vztah partnera ale klučičí chlapecká jména tam mám víceméně jasno líbí se mi Eliáš Leo David Matyáš
Ale holčičí tam ještě úplně nevím pořád se mi to mění ale líbí se mi Vanesa Natalie Kristýna Alice Štěpánka Hana/ Martina tak nějak na stejnou a Stella ale děti kdybych mohla měla pojmenují asi Eliáš Kristýna nevím s tech pro holčičku se mi nejvíce líbí Kristýna Alice Hana Martina stella