Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A muž je cizinec nebo žijete v zahraničí? Vybírala bych tak, aby to tam znělo normálně.
Mám osobní slabost pro Melinky.
Takže hlasuji pro Melanii. A znám u nás 80 letou Melanii.
@pet p píše:
A muž je cizinec nebo žijete v zahraničí? Vybírala bych tak, aby to tam znělo normálně.
Je Čech
Mě se hrozně líbí kombinace Angeliny Jolie, její dcera je Vivienne Marcheline…To druhé má po babičce..
Z tvých možná Viviene Anabele nebo Ella..
@Anonymní píše: Čauky, potřebuju poradit s kombinací jmen pro dceru/y
Hrozně se mi líbí takové ty netradiční cizí jména.
Dceru bych chtěla pojmenoval Vivien/Vivienne, a k tomu hledám druhé jméno. Strašně se mi líbí- Melanie, Francesca, Chloé, Anneliese, Ella, Benet, Anne, Julliett/Juliette, Charlotte, Annabelle, Isabelle/Isabel…
Potřebovala bych pomoct nějak vybrat (i mimo vypsané jména) kombinace.
Případně další nápady jmen pro drahou dceru (kdyby byla).
Aby to jméno bylo elegantní, vznešené, hezký znějící…
no tak nevím, jestli to nebude spíš překombinované a tím pádem směšné, než vznešené, mám slabost pro cizí jména, ale pojmenovat dítě například Viviene Annabelle - to je fakt úlet
Vivien (psáno takhle, ať to je jednodušší) Ella nebo Charlotte za mě top. Něco kratšího spíš.
Vivien Ella
Nella/y
Inna
Tina
Rose
Mě se líbí kdyz dvě jména zní jako jedno. Zrovna ta Vivien Rose
Z vyberu asi Ella. U ostatních by se mi to líbilo jako druhé jméno. Zní mi to lip
@Jahudka82 píše:
Vivien (psáno takhle, ať to je jednodušší) Ella nebo Charlotte za mě top. Něco kratšího spíš.
ale ona chce dvě jména, první jméno bude Vivien/Vivienne a druhé některé z toho výběru
Za mně je Vivien už dost „exotické“ „vznešené“ jméno a není potřeba k tomu už nic přidávat
@stinga píše:
no tak nevím, jestli to nebude spíš překombinované a tím pádem směšné, než vznešené, mám slabost pro cizí jména, ale pojmenovat dítě například Viviene Annabelle - to je fakt úlet
Spíš to tu Vivien "zazdí ". A nebude dominantní což je škoda.
Něco krátkého se mi k ní líbí víc ![]()
@Anonymní píše:
Je Čech
Tak to pak na mě dvě taková jména působí spíš tak, že se rodiče snažili dítě pojmenovat extravagantně, než že by to opravdu působilo vznešeně a elegantně.
@Anonymní píše: Čauky, potřebuju poradit s kombinací jmen pro dceru/y
Dceru bych chtěla pojmenoval Vivien/Vivienne, a k tomu hledám druhé jméno. Strašně se mi líbí- Melanie, Francesca, Chloé, Anneliese, Ella, Benet, Anne, Julliett/Juliette, Charlotte, Annabelle, Isabelle/Isabel…
Pro tebe elegantní a vznešené, jinak zbytečné. Jak ji budete jmenovat? ![]()
@pet p píše:
Tak to pak na mě dvě taková jména působí spíš tak, že se rodiče snažili dítě pojmenovat extravagantně, než že by to opravdu působilo vznešeně a elegantně.
tak Tygr Lev také dobré ne, tak proč ne Vivienne Anneliesse - čím víc proužků tím víc Adidas
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Čauky, potřebuju poradit s kombinací jmen pro dceru/y