Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím,
co si myslíte o jménu Edward Michálek?
![]()
Ahoj,
no úplně nevím co tě vede k tomu, dát takové hodně neobvyklé jméno? Budou se mu potom posmívat. Děti jsou zlé. Bohužel.
Ale záleží jak na tobě. Hlavně aby byl klučík zdráv. ![]()
Eduard by nestačil? Eduard Michálek se mi líbí.
U Edwarda se mi nelíbí w.
@Errakkis píše:
Zdravím,
co si myslíte o jménu Edward Michálek?![]()
Hrozný. Ale Edward Lewis je ![]()
Klidne se zeptej, co si myslime jen o jmenu Edward. Mne se nelibi, nehodi sd ani do Ceska. Eduard ano.
Souhlasím, k českému příjmení určitě ne tuhle upírskou patlaninu s W
Eduard naproti tomu je moc pěkné jméno, ale připrav se, že mu stejně všichni budou říkat Edo nebo Edíku (což by ostatně říkali i Edwardovi)
- tahle jména znějí dobře jen ve filmech v originálním znění, až budeš na dítě na hřišti volat Edwarde nesypej ten písek holčičce do vlasů, bude to spíš pro smích
@unuděná píše:
Souhlasím, k českému příjmení určitě ne tuhle upírskou patlaninu s WEduard naproti tomu je moc pěkné jméno, ale připrav se, že mu stejně všichni budou říkat Edo nebo Edíku (což by ostatně říkali i Edwardovi)
- tahle jména znějí dobře jen ve filmech v originálním znění, až budeš na dítě na hřišti volat Edwarde nesypej ten písek holčičce do vlasů, bude to spíš pro smích
No, jenze ta holcicka bude mozna klidne Jessica Vomackova a jeji kamaradka Vanessa Polivkova a jeste tam klidne muze byt Daenerys Novakova. Ja mam pocit, ze dnesni hriste uz se musi poprat s ledasjakymi jmeny, a „tesim“ se, az po zapadnim vzoru k nam budou pronikat perly jako Jackxxxon ![]()
Jako za me, Edward je trochu zbytecne, kdyz mame vlastni variantu, bude to muset furt vysvetlovat…ale jako…jsou horsi jmena ![]()
Hezčí je česká varianta Eduard. Ale chápu, že v televizi zrovna běží Twilight sága…
Me se Edward libi vic nez Eduard a jmeno jsem chtela dat mladsimu synovi, ale neproslo to. Pekne, mezinarodni a ne tak bezne ![]()