Jak byste se chtěli jmenovat?

1211
25.5.23 17:34

Jak byste se chteli jmenovat?

Ahoj, posledni dobou se tu skoro nediskutuje o jmenech. Napiste jedno jmeno, jak byste se chteli jmenovat.

*Ja nejsem zastancem zmeny jmena (pokud se nejmenujete Kunigunda a nezijete v Ceske republice), tohle je jen takova hra.
*Diskuze se stejnym nazvem tu je, ale skoro nikdo tam nepise, jak by se chtel jmenovat.
*Pokud se vam nejvic libi vase jmeno, napiste to vase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1211
25.5.23 17:35

Ja asi Simona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
25.5.23 17:36

Aneta nebo Lucie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
25.5.23 17:41

Já si myslím, že se na mě moje jméno hodí.
Kdybych si vybírala něco podle současného vkusu, tak bych to nebyla já, ale někdo mladý a cool. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.23 17:51

Asi bych nemenila :roll: nikdy jsem nikde neměla jmenovce krom rodiny. Poprvé jsem se s jmenovkyni v jedné místnosti potkala ve 30. Takže jsem si myslím originál 90. let. Žádná všudypřítomná Lucie, Veronika, Nikola…

• Citovat
  • Upravit
11459
25.5.23 17:57

Já miluju svý jméno, neměnil bych. Ale líbí se mi Kostěj Nesmrtelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
25.5.23 18:15

Asi jakékoli neobvykle, obycejne, české jméno, u kterého by se nikdo nedivil a neptal „co“ a „jak ti říkají?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.5.23 18:19

Ruth

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12574
25.5.23 18:45
@p.Zv. píše:
Ahoj, posledni dobou se tu skoro nediskutuje o jmenech. Napiste jedno jmeno, jak byste se chteli jmenovat.*Ja nejsem zastancem zmeny jmena (pokud se nejmenujete Kunigunda a nezijete v Ceske republice), tohle je jen takova hra.
*Diskuze se stejnym nazvem tu je, ale skoro nikdo tam nepise, jak by se chtel jmenovat.
*Pokud se vam nejvic libi vase jmeno, napiste to vase.

Berenika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
25.5.23 18:48

Já mám poměrně originální jméno (ne tolik dávané), takže bych neměnila. Jinak se mi ale hodně líbí Lucie, tu bych brala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
25.5.23 18:49
@Anonymní píše:
Asi bych nemenila :roll: nikdy jsem nikde neměla jmenovce krom rodiny. Poprvé jsem se s jmenovkyni v jedné místnosti potkala ve 30. Takže jsem si myslím originál 90. let. Žádná všudypřítomná Lucie, Veronika, Nikola…

A jak se teda jmenujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.23 18:53
@p.Zv. píše:
Ahoj, posledni dobou se tu skoro nediskutuje o jmenech. Napiste jedno jmeno, jak byste se chteli jmenovat.*Ja nejsem zastancem zmeny jmena (pokud se nejmenujete Kunigunda a nezijete v Ceske republice), tohle je jen takova hra.
*Pokud se vam nejvic libi vase jmeno, napiste to vase.

Anna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
25.5.23 18:53

@MrsNorris @Ploskutáček
Ano, presne takove komentare jsou v te druhe diskuzi. :) Nedali jste zadne jmeno do placu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8703
25.5.23 19:00

Já jsem Michaela, jméno se mi moc líbí, měnit bych asi nechtěla, ale vadí mi, že vždy a všude jsem prostě Míša. To jméno nemá žádné neutrální oslovení. Jenže většina z těch, které takové oslovení mají, se mi nelíbí, tak smůla :mrgreen: navíc si nedovedu představit, že bych se jmenovala jinak, žádné jiné jméno mi ke mně samotné nesedí. Ale líbí se mi Veronika, Petra, Martina..z toho bych asi vybírala, kdybych musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.5.23 19:01

Princess Consuela Bananahammock :D

Pardon, to mi automaticky naskocilo, kdyz jsem videla nazev disuse. :oops:

Je to asi divne, ale nikdy jsem o rom nepremyslela - asi jsem se jmenem spokojena.
Ale s holkami na zakladce jsme snivaly o nejakych vznesenych prijmenich, a tam vedla nemecka -mann, jako napriklad Lindemann, Hofmann, a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze