Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mado píše: Více
A píšu snad něco takového? Nevím, proč mi tyhle své fantas vůbec podsouváš.
@mado píše: Více
Ale psala jsem o naší rodině, jestli umíš číst. Konkrétně ten příspěvek. Kde ty reaguješ. Proto absolutně nechápu tvůj výpad.
@Janča6 píše: Více
Já to vnímám trochu jinak, mám čtyři skupiny těchto dvojic.
Každopádně jsem si jako 12leta protlačila sestru Martinu, doteď to jméno miluju a nemít ségru, tak se moje holky jmenují jinak. ![]()
@Bibi110 píše: Více
S Tvým rozdělením plně souzním. A přiznám se, že jsem pro naši nejmladší jméno Martina moc nechtěla. (Ale to kvůli jedné Martině, kterou znám.) Ale s manželem jsme se nemohli na žádném jméně shodnout, jedno z jím navrhovaných byla právě Martina a starší holky se do něj hned zamilovaly. A teď to jméno miluju i já a neumím si představit, že by se dcera jmenovala Linda nebo Andrea, jak jsem chtěla.
@Hana2016 píše: Více
Jméno Hana, Hannah se mi taky moc líbí.
Vám se to tedy sešlo, ze dvou stran samá Hana ![]()
Kdybych si bývala mohla vybrat, tak Hana, Klára, Sára, Romana, Simona, Judita, Tereza, Barbora.
Manželovi se nelíbí ani jedno z nich, takže dceři jsme dali úplně jiné jméno. Normalni, ale málo časté, široko daleko není ani jedna toho jména
@Janča6 To jméno bylo dříve holt populárnější. Mám ségru, nejlepší kamarádku a zároveň znám jednu kosočtverec. A ač jí vyloženě nemůžu vystát, i tak mi to jméno neznechutila. Pro mě fakt nejhezčí.
Já si takhle nebyla jistá s naší Sabinkou. Jednak je to moc podobné ke starší Gábince, druhak nebýt Gábi, tak by Sabi ani nebyla, vyhrálo právě proto, že je podobné. Původně to nebylo jméno, které by se mi nějak víc líbilo, nebyla to láska na první pohled a naopak trošku jsem ho považovala za vtip. Manžel mi ale prakticky nedal na výběr.
A dnes nejen, že si taky neumím představit, že by se jmenovala jinak, ale také se mi to začalo líbit víc než Gábi a to je co říct.
@Anonymní píše: Více
Zajímavé, že Vlastimil Brodský dal svoji dceři jméno Tereza a musel matrikářky podplatit neboť do tej doby tam byla jen Terezie. ![]()