Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kup si poslední výtisk knížky Jak se bude jmenovat od Knapové. Tam máš všechna povolená jména. Jinak zavolej na matriku a popros je o ověření jména.
Knížka od Knappové není k dostání je všude asi vyprodaná je někde veřejně dostupní seznam jmen? případně nemá tady někdo kopií té knížky? nebo seznamu u nás schválených jmen? 🙏
@Anonymní píše:
Knížka od Knappové není k dostání je všude asi vyprodaná je někde veřejně dostupní seznam jmen? případně nemá tady někdo kopií té knížky? nebo seznamu u nás schválených jmen? 🙏
Tak zajdi do knihovny nebo koukni po bazarech.
@Anonymní píše:
Na Reknihy mají.
@Anonymní píše:
zavolej si na matriku, ať se ti podívají,
nevím, proč by si každý, kdo chce neobvyklé jméno měl kupovat knihu, která mu pak k ničemu nebude - kvůli jednomu vyhledávání ![]()
@stinga píše:
zavolej si na matriku, ať se ti podívají,
nevím, proč by si každý, kdo chce neobvyklé jméno měl kupovat knihu, která mu pak k ničemu nebude - kvůli jednomu vyhledávání
Většinu knížek si kupuješ kvůli jednomu přečtení. Já ji koupila, vybrala v ní jména pro obě děti - mně to teda zabralo pár měsíců, a pak jsem ji zase prodala.
Vím, že jedna hodná duše tady na emiminu, mi v té knize ověřila naše vybrané jméno. Bohužel si už nevzpomenu na její Nick. Ale třeba se ti někdo ozve. Nebo prohledej emimi.
Jen ze zvědavosti. Jaké je to jméno? Klidně do sz. Miluju neotřelá jména. ![]()
Ahoj To bych byla ráda děkuji líbí se mi Tia Alyssa Jackie a Bianka ale to poslední jméno vím že je v ČR kalendáři
Ahoj když bych chtěla dát jméno které není v ČR kalendáři… A nebo případě cizí jméno potřebují vědět něco speciálního o jménu k schválení/povolení jména?
Děkuji