Finanční potíže
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Domluv si splatkovy kalendar a ten jeden najem mas za par mesicu splaceny. Nepujcuj si, nikde a od nikoho, to je cesta do pekla. Dluzit jeden najem kvuli okolnostem, jake jsi popsala, neni ostuda a pronajimatel to urcite pochopi. Hlavne s nim komunikuj.
@Fiveone píše:
Zjisti si organizace spolupracující s potravinovou bankou ve tvém okolí. To ti vyřeší potraviny. Nevim odkud jsi, ale cesty do práce se řeší předem(třeba zakoupením lítačky),pokud jezdíš autem, tak na to teď opravdu nemáš. Další věc, novou žádost ti vezmou kdykoliv, naopak pouze pátek je většinou vyhrazen pouze pro nové žádosti a jiní mají smůlu. Ač mám příští týden pár pohovoru, tak na hmotce jsem a vím, jak to tam chodí. A ochranka nevyjazuje od dveří. Ta jen řeší hádky lidí(kdo si bere lístky i pro jiné apod.).Ochranku ani nezajímá kód kam jde, ochranka není pracovník úřadu. Ta řeší pouze konflikty. Tím se stává příspěvek pochybným za účelem vytahání peněz z lidí.
Pro Vás je příspěvek možná pochybný, já Vám tady píšu to co je pravda, ochranka mě v pátek odmítala pustit na úřad s tím že jdu doložit dokumenty a když jsem ti chtěla nechat v podatelně, řekli mi že to stejně nemá smysl, že paní úřednice bude chtít se mnou určitě něco sepsat. Řekli mi je přijďte pondělí az středa v úřední hodiny, nashle. Nemám důvod tady nikomu kecat. ![]()
- Upravit
Sve ziti a byti budes muset uzpusobit svym (ne)schopnostem a presne jak se tu pise jit do spolubydleni ci na ubytovnu.
Bydleni sama v garsonce je luxus, ktery si nemuze dovolit uplne kazdy, jak vidno.
A proc si netvoris fin. rezervu radnou? 40tis. je jako rezerva v dnesni dobe o nicem!
@Anonymní píše:
Pro Vás je příspěvek možná pochybný, já Vám tady píšu to co je pravda, ochranka mě v pátek odmítala pustit na úřad s tím že jdu doložit dokumenty a když jsem ti chtěla nechat v podatelně, řekli mi že to stejně nemá smysl, že paní úřednice bude chtít se mnou určitě něco sepsat. Řekli mi je přijďte pondělí az středa v úřední hodiny, nashle. Nemám důvod tady nikomu kecat.
No a šla jsi tam teda v ty úřední hodiny?
@Anonymní píše:
Pro Vás je příspěvek možná pochybný, já Vám tady píšu to co je pravda, ochranka mě v pátek odmítala pustit na úřad s tím že jdu doložit dokumenty a když jsem ti chtěla nechat v podatelně, řekli mi že to stejně nemá smysl, že paní úřednice bude chtít se mnou určitě něco sepsat. Řekli mi je přijďte pondělí az středa v úřední hodiny, nashle. Nemám důvod tady nikomu kecat.
A proč to tam tedy nebylo doloženo v pondělí až středu?
@Fiveone píše:
A proč to tam tedy nebylo doloženo v pondělí až středu?
V úřední hodiny jsem tam pak šla. Pak mi přišlo už jen oznámení o zamítnutí z důvodu nedoložení dokumentů v jejich požadovaném termínu.
- Upravit
@Anonymní píše:
V úřední hodiny jsem tam pak šla. Pak mi přišlo už jen oznámení o zamítnutí z důvodu nedoložení dokumentů v jejich požadovaném termínu.
Na doložení není jeden den a často předtím chodí výzva. Co úřední dny před zamítnutím?
@Fiveone píše:
Na doložení není jeden den a často předtím chodí výzva. Co úřední dny před zamítnutím?
Čtvrtky a patky tam prý nemůžu, jsou tam jen žádosti o mimořádnou okamžitou pomoc. Pondělí a středa mají do 17.00, úterý do 11.00. Takže jelikož pracuji každý den dlouho do večera, vychází mi zastavit se tam jen ve středu kolem půl 5.
- Upravit
@Anonymní píše:
Kdyby někdo takový byl, obrátím se na něj. Nemám nikoho kdo by mi pomohl. Je to těžce uvěřitelné, ale je to tak. Autorka.
jak te nekdy vyhodila ochranka? oni ti rekli, kdy mas dojit a ty jsi zase prisla jindy? proc jsi si nezadala o prispevek na bydleni? a jaka stanovena lhuta je dana pro mimoradnou pomoc?
@Anonymní píše: Čtvrtky a patky tam prý nemůžu, jsou tam jen žádosti o mimořádnou okamžitou pomoc. Pondělí a středa mají do 17.00, úterý do 11.00. Takže jelikož pracuji každý den dlouho do večera, vychází mi zastavit se tam jen ve středu kolem půl 5.
Tak se domluvit v práci na dřívější odchod jeden den. A v pondělí to šlo také.
@Anonymní píše: Čtvrtky a patky tam prý nemůžu, jsou tam jen žádosti o mimořádnou okamžitou pomoc. Pondělí a středa mají do 17.00, úterý do 11.00. Takže jelikož pracuji každý den dlouho do večera, vychází mi zastavit se tam jen ve středu kolem půl 5.
a slovo posta ti nic nerika? vzdyt pises, ze jsi zacala pracovat az ted…
@Anonymní píše:
me spise prijde, ze jsi se na to vykaslala… a pokud jsi mela zadost podanou, tak stacilo to snad podat na podatelne… me teda cim dal vic prijde, ze nas tahas za nohu
Online zaslání potřebných dokladů taky funguje. Přístup na internet zjevně máš.
@markytka3 píše:
jak te nekdy vyhodila ochranka? oni ti rekli, kdy mas dojit a ty jsi zase prisla jindy? proc jsi si nezadala o prispevek na bydleni? a jaka stanovena lhuta je dana pro mimoradnou pomoc?
Lhůta pro dolozeni dokumentů je 8 dní. V práci nemůžu odcházet dřív, pracuji ve zdravotnictví, tam nemůžu odcházet jen tak jak se mi zachce. Příspěvek na bydlení mi nepřiznají z důvodu toho, že tam kde bydlím, nemám trvalé bydliště, bydlím v podnájmu.
- Upravit
@Anonymní píše:
Lhůta pro dolozeni dokumentů je 8 dní. V práci nemůžu odcházet dřív, pracuji ve zdravotnictví, tam nemůžu odcházet jen tak jak se mi zachce. Příspěvek na bydlení mi nepřiznají z důvodu toho, že tam kde bydlím, nemám trvalé bydliště, bydlím v podnájmu.
A od kdy je potřeba mít pro příspěvek na bydlení trvale bydliště?
viz fotky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!