Firemní akce před státnicema

Anonymní
19.6.22 18:12

Firemní akce před státnicema

Ahoj všem, v srpnu mě čekají státnice a týden před se naplánovala firemní sportovní akce na čtyři dny.
Jenže v práci, kde dělám, „omlouvá jen smrt“ a takové akce se tam berou povinně a smrtelně vážně.
Spousta lidí argumentuje tím, že v horách si alespon odpočinu. Určitě si ale neodpočinu ve spaní v chatkách s kolegy v „náladě“ a ve stresu ze státnic. Je nás cca 30 lidí. To můžu být doma..
V práci, kde dělám, jsem jen na půl úvazek, ale stejně se se mnou počítá. Jako řešení ani nevidím odjet do pár dnech, to je popudí ještě více.

Jak byste to řešili vy? Státnice jsem odkládala kvůli zdravotnímu stavu a pracovním povinnostem rok a už to chci mít za sebou..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
19.6.22 18:15

Vzala bych si dovolenou a zůstala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
19.6.22 18:20
@Kelsey píše:
Vzala bych si dovolenou a zůstala doma.

Přesně to mě napadlo taky.

Jako vůbec bych s nima nediskutoval. Oni ty státnice dělat nebudou, tak se jim to kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
19.6.22 18:26

No nikam bych nejela…to je jasný…maximálně bych řekla, že tentokrát opravdu ne, že potřebuji před státnicemi klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
19.6.22 18:27

Tyhle “dobrovolné” firemní akce jsou mor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
19.6.22 18:29
@Anonymní píše:
Ahoj všem, v srpnu mě čekají státnice a týden před se naplánovala firemní sportovní akce na čtyři dny.
Jenže v práci, kde dělám, „omlouvá jen smrt“ a takové akce se tam berou povinně a smrtelně vážně.
Spousta lidí argumentuje tím, že v horách si alespon odpočinu. Určitě si ale neodpočinu ve spaní v chatkách s kolegy v „náladě“ a ve stresu ze státnic. Je nás cca 30 lidí. To můžu být doma..
V práci, kde dělám, jsem jen na půl úvazek, ale stejně se se mnou počítá. Jako řešení ani nevidím odjet do pár dnech, to je popudí ještě více.Jak byste to řešili vy? Státnice jsem odkládala kvůli zdravotnímu stavu a pracovním povinnostem rok a už to chci mít za sebou..

Nešla bych. Poslední týden před státnicemi jsem šla tak na záchod a se psem a to ještě se sluchátky, kde jsem měla nahrané otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.6.22 18:38

A co ti v praci konkretniho provedou, kdyz nepojedes…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.6.22 18:42
@Kfětoslava píše:
Nešla bych. Poslední týden před státnicemi jsem šla tak na záchod a se psem a to ještě se sluchátky, kde jsem měla nahrané otázky.

Přesně tak. Když si vzpomenu, jak mi bylo strašné zle ty poslední dny do zkoušek. Nervózní jsem byla. Citlivá na vše. Na to jsou někde kolegové zvědaví. Mít na firemní akci stresující protivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
19.6.22 18:43
@Anonymní píše:
V práci, kde dělám, jsem jen na půl úvazek, ale stejně se se mnou počítá. Jako řešení ani nevidím odjet do pár dnech, to je popudí ještě více.Jak byste to řešili vy? Státnice jsem odkládala kvůli zdravotnímu stavu a pracovním povinnostem rok a už to chci mít za sebou..

2 týdny před státnicemi bych „fakt smůla“ onemocněla. ;)
Nikdy jsem nic podobného neudělala, ale na tvém místě bych neměla ani stín výčitek svědomí.
Hodně štěstí, ať to dáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
19.6.22 18:45

Bych jim vyvětlila, že se potřebuju učit a ne chlastat s kolegama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.22 19:00

My máme něco takového v září, a zrovna se mi jó hodí, že se na ty státnice můžu vymluvit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak se vymlouvám na jiné pracovní závazky (pracuji na více věcech). Volno si brát nemusím, u nás se tohle dělá ve volných dnech. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2586
19.6.22 19:08

To si snad nikdo soudný, kdo sám statnicoval, nemůže myslet, že pojedeš. Určitě bych nejezdila a prinejhorším hodila neschopenku. To jsou fakt pitomci- prý, že si tam odpočineš! Haha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.6.22 19:19

Nejela bych, ale neutíkala bych do neschopenky, prostě nejedu, státnicuju a bez debat. Vyhodí tě nebo ti utrhnou hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.6.22 19:30

Určitě bych nejela, státnice jsou důležité. Tohle patří mezi pochopitelné „omluvenky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
19.6.22 19:46

Pokud bych o to měla zájem, jela bych třeba jen na dva dny, jednu noc, třeba by to hlavě fakt trochu pomohlo. Ale to musíš vědět ty, jak to vnímáš psychicky tyhle stavy před důležitými zkouškami. Pokud víš že fakt nee, tak bych prostě nejela a vůbec bych neřešila nějaké blbé kecy. Bylo by mi úplně jedno co si myslí ostatní, statnice jsou tvoje zodpovědnost, tvoje budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová