Firemní akce před státnicema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44197
19.6.22 20:50

Před státnicemi jsem neměla na takové akce náladu, nejela bych. Ty poslední dny jsem měla vyhrazené k opakování úplně všeho a vytvoření pojmových slovníků k oblastem, které pro mě nebyly úplně top. Delala jsem i praktickou zkoušku, na to se nedá nikdy úplně připravit.
Proboha, to snad musí pochopit každý, kdo někdy státnice dělal, že na toto není nálada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
19.6.22 21:02

Já vynechal i svatbu kamaráda víkend před státnicema. Nejdřív měl někdo takový tendence to zlehčovat, jakože státnice jsou šaškárna a učíš se dlouho, ale pak to přestalo. Akorát to pak mělo následky v tom, že všichni byli vyslavení na chvíli dopředu, takže moje státnice se mnou žádný z kamarádů neoslavil, protože to pak vyšumělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
20.6.22 08:14
@Miyako7 píše:
Tyhle “dobrovolné” firemní akce jsou mor.

Taky je nesnasim, jeste ze ve statni se nejezdi na teambuild a to jsme fajn kolektiv.. Vzala bych si dovcu bez pardonu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
20.6.22 08:23

Tak je asi na čase přestat poslouchat okolí a zařídit se podle sebe ne? Co by ti tak mohli udělat? :roll: Jasně, že bych nejela. Státnice pro mě byly dost náročný, byla jsem v učení zahrabaná od rána do večera, až o mně měl táta strach, aby mi nepřeskočilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.6.22 11:33

Hele nejen že bych nejela. Ale hlavně by mě ani nepadlo o to s kýmkoliv diskutovat. Nedej bože se ospravedlňovat. Nestuduješ tolik let aby jsi to potom prokaučovala kvůli akci ve firmě, kde máš poloviční úvazek.
Normálně jim řekni: nepojedu budu ležet v učení a hotovo. Pokud to tam nepochopí aspoň budeš vědět na čem jsi. A za mě by to fakt nebylo místo, kde bych chtěla setrvávat nějak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová