Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký den, před dvěma lety jsme koupili Firkon Verano Long. Používali jsme hlubokou korbičku a nějakou dobu i sportovní nástavbu. Protože mi ale sporťák moc nevyhovoval, koupili jsme Britax B-motion 3. Jsem s ním maximálně spokojená a tak teď přemýšlím, jestli koupit k Britaxu hlubokou korbičku, když máme stále Firkona. Není to zbytečnost? Na druhou stranu je jízda s Britaxem pohodlnější, je lehčí, takže lepší na manipulaci. Také jsem si říkala, že bych podvozek Firkona měla v autě a používala ho s redukcí na autosedačku a Britax by byl doma. Nemusela bych tak stále přenášet a podvozek. Později bych v autě nechala golfky a Firkon prodala, protože jejich sporťák používat nechci. Co si o tom myslíte? Máte někdo podobnou zkušenost?
Díky moc za rady.
Máte zkušenost s Firkon Verano Long?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long@Martík27 u mě by tedy rozhodl fakt, že korba Verana je o dost prostornější
Proto máme vždy hluboký kočár a sporťák zvlášť, tak jako jste to vlastně měli i vy…
Hele, já taky mám stejný firkon jako ty, sporťák mi taky nevyhovoval, máme už nový, ale korba byla luxusní, velká a prostorná, asi bych nechala jako hlubokou u toho Firkonu ![]()