Firkon Verano Long a Britax B-Motion 3

40
14.2.15 13:49

Firkon Verano Long a Britax B-Motion 3

Hezký den, před dvěma lety jsme koupili Firkon Verano Long. Používali jsme hlubokou korbičku a nějakou dobu i sportovní nástavbu. Protože mi ale sporťák moc nevyhovoval, koupili jsme Britax B-motion 3. Jsem s ním maximálně spokojená a tak teď přemýšlím, jestli koupit k Britaxu hlubokou korbičku, když máme stále Firkona. Není to zbytečnost? Na druhou stranu je jízda s Britaxem pohodlnější, je lehčí, takže lepší na manipulaci. Také jsem si říkala, že bych podvozek Firkona měla v autě a používala ho s redukcí na autosedačku a Britax by byl doma. Nemusela bych tak stále přenášet a podvozek. Později bych v autě nechala golfky a Firkon prodala, protože jejich sporťák používat nechci. Co si o tom myslíte? Máte někdo podobnou zkušenost?
Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Verano Long?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano Long
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
14.2.15 13:56

@Martík27 u mě by tedy rozhodl fakt, že korba Verana je o dost prostornější :nevim: Proto máme vždy hluboký kočár a sporťák zvlášť, tak jako jste to vlastně měli i vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.2.15 14:05

Hele, já taky mám stejný firkon jako ty, sporťák mi taky nevyhovoval, máme už nový, ale korba byla luxusní, velká a prostorná, asi bych nechala jako hlubokou u toho Firkonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí