Firkon Verano Long nebo Espiro?

142
17.9.11 10:47

Firkon verano long nebo Espiro?

Už jsem skoro rozhodnutá pro Firkon verano long, ale ještě se dívám na kočárky Espiro. Má někdo srovnání a zkušenost?
Kočárek by měl mít otočná přední kola, sporťák na obě strany a být trochu do terénu. V těch espirech se moc nevyznám, líbil se mi enzo evo, ale sporťák nejde otočit proti směrru jízdy, jiný typ zas měl malou korbu a nízko rukojeť..
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
17.9.11 14:11

Ahoj kup si Firkon Verano je o hodně lehčí. Celkova váha kočárku se pohybuje mezi 11 a 12 kily . Já má sama Verano ale ten klasik a jsem spokojena . Korbičku autosedačku i sporťák můžeš otáčet jak chceš. A čím lehčí kočár tím lépe pro tebe , když je dítě pak starší a je ve sporťáku tak se pak špatně ovládá když je moc těžke kočár :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.9.11 13:47

Díky za odpověď. Dívala jsem se, že ten espiro je o trochu těžší, ale zase může mít jinak těžiště a ovládat se bude líp.. no ale už asi nebudu přemýšlet a objednám verano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
23.1.12 20:25

Ahoj holky,
chtěla bych poradit. Můj favorit Je Espiro evo a teď jsem viděla Firkona Long. Nevím který si vybrat :( Nechci aby Firkon začal vrzat po pár měsících… Navíc mi Espiro přijde promakanější…
Poradí někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.1.12 20:34

Ahoj, mám Espiro Vecto Pro-odlehčená verze od Espira a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
23.1.12 21:02

Květinka: tak přesně mezi těmato jsem se rozhodovala taky - rozhodně je hezčí to Espiro Enzo Evo, ALE během minulýho týdne jsem obvolala snad 10 prodejen po celé ČR, někam jsem psala mail a všude mají jen ten červený, prý se čeká na novou kolekci:-( Takže pokud zrovna tuto barvu chceš, šla bych do něj:-) Tak to vypadá, že skončím nakonec u Firkonu a nebo u X-landeru. Tak šťastnou ruku při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
23.1.12 21:10

Sai tak já mám ještě čas. Já jen nevím ty kočárky. JJ taky si chci počkat u Espira na březen, TO mám červen.
Xlanera nechci neb by mi korba už nestačila na zimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí