EasyWalker Qtro Plus - zkušenosti?

495
12.9.11 21:12

EasyWalker QTRO Plus - zkušenosti?

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s kočárkem EasyWalker QTRO Plus?
 http://www.kocarky.cz/…ombinace.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?

Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2508
12.9.11 22:20

jáááá ! :) a je super, muj patej kocarek a jeden z nejlepsich… co konkretne te zajima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.9.11 09:03

Já ho mám sice na dvojčata, je to můj osmý kočár a je nejlepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
13.9.11 13:49

Bude to můj první nákup kočárku a tak nějak nevím kde začít. Spousta značek, spousta názorů… A tenhle mi padl do oka.
Potřebujeme kočárek spíše do terénu jak do města - u tohoto se mi líbí velká kola.
Jak vám vyhovovala velikost korbičky? 80×34cm je to dostačující?
Hlavně se mně líbí jednoduchý, nepřeplácaný design.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.9.11 13:54
lissa píše:
Bude to můj první nákup kočárku a tak nějak nevím kde začít. Spousta značek, spousta názorů… A tenhle mi padl do oka.
Potřebujeme kočárek spíše do terénu jak do města - u tohoto se mi líbí velká kola.
Jak vám vyhovovala velikost korbičky? 80×34cm je to dostačující?
Hlavně se mně líbí jednoduchý, nepřeplácaný design.

Korbička je super, holky jsem tam vozila do devíti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
13.9.11 19:24

Korbička je opravdu velká, obzvlášť u toho mono kočáru, tam je ještě o něco širší…

Ale do terénu, pokud nebudeš jezdit ve městě vůbec se dají najít lepší kočárky, i když si snim poradí… pokud zaaretuješ kolečka :)
Má velkej košík, do kterýho dáš spoustu věcí, později se ti to hodí… o tom vůbec nepochybuj. Zadní kapsy na sporťáku sou taky skvělý… Sportak je sirokej… vejde se tam i velky detsko, je fakt skvelej, polohovatelny nozicky… atd atd..
Koorbička je lehká a je taky fajn to, že se dá složit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medla
22.9.11 13:57

Chci se zeptat na sportak. Nekde jsm cetla,ze nema moc pevna zada a ze polohovani pomoci zipu neni zrovna prakticke. Jake mate zkusenosti? Chci v nem vozit 15m syna,11 kg. Diky za odpoved!

• Citovat
  • Upravit
495
29.9.11 17:39

Holky nevíte kde v Brně bych si mohla tento kočárek prohlédnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.10.11 14:52

Ahoj holky,

jak se polohuje zádová opěrka u tohoto kočárku?

díky Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
5.10.11 15:18

zipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcela88
30.12.11 21:33

Easywalker

Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Easywalker. Dítko se nám narodí v květnu, budeme jezdit v Praze. Chci se zeptat na nějaká negativa? Kočár se mi líbí a přijde mi divné, že by na něm nebyla nějaká chyba - ikdyž jednu už jsem objevila, sporták nemá otočný jak po tak proti směru jízdy. Prosím o zkušenosti z praxe. Má třeba pérování? Dá se houpat? A dá se dobře dostat do košíku u hluboké verze?

• Citovat
  • Upravit
2508
31.12.11 12:54

houpat se nedá, neni to houpací kočár, to bys musela pořídit nějakou klasickou čtyřkolku…
negativa možná pro někoho může bejt, že sportak nejde do uplnýho rovnýho sedu, což někomu může ze začátku vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
31.12.11 13:20
Marcela88 píše:
Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Easywalker. Dítko se nám narodí v květnu, budeme jezdit v Praze. Chci se zeptat na nějaká negativa? Kočár se mi líbí a přijde mi divné, že by na něm nebyla nějaká chyba - ikdyž jednu už jsem objevila, sporták nemá otočný jak po tak proti směru jízdy. Prosím o zkušenosti z praxe. Má třeba pérování? Dá se houpat? A dá se dobře dostat do košíku u hluboké verze?

houpat se nedá, houpacích kočárů je dnes málo, jsou to zejména ty klasického vzhledu, 4kolové. houpací = většinou těžší.

pro někoho může být negativem i polohování na zipy, chce to zvyk, ale není to zlé.. ten neúplný sed může vadit, ale dalo by se to vylepšit nějakou vložkou (třeba u Quinny speedi ta jejich orig. vložka hrozně pomůže).

neotočný sedák mi nikdy nevadil, až teď, když je druhému rok, zacítila jsem potřebu na něj vidět, ale spíš proto, že oni si povídají s bráchou, který se drží kočáru, a že mladej je takovej Kukyn, u staršího mi to nevadilo, a u mladšího do toho listopadu taky ne.. kočáry s otočným sedákem jsou těžší a většinou užší, prostě zas něco jiného..

máš pravdu, že ideál neexistuje, ale u toho pozitiva výrazně převýší případná negativa… a to je důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.2.12 11:46

Holky, ozivuji tuhle diskusi. Kdo uz kocarek mate, zajimalo by mne:
Jak pristupny je kosik u sportovni verze? Dala by se tam strcit skolni taska nebo se nevejde? Na videu jsem videla,ze se to da nejak odepnout…
Jakym stylem upevnujete fusak do sportovni verze? Jsou tam nejake uchytky nebo se da prehodit fusak s takovou tou kapsou pres zadovou operku?
Co se tyka polohovani zad temi zipy… neposkodilo se vam to ?
A jeste by mne zajimalo, jak je ta sportovni cast vubec upevnena ke kocarku… Jenom temi druky na boku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.2.12 09:06

Ahoj, máme tento kočárek - čtyřkolku. Původně jsem chtěla trojkolku, ale když jsem si je dala vedle sebe a zkusila si to s nimi, bylo rozhodnuto. Je tedy fakt, že se tříkolkou se mnohem lépe manipuluje, ale zdálo se mi, že kdyžby bylo dítko živější, dá se také o mnoho snáze překlopit. S kočárkem jezdím jak v městě, tak i do terénu a max. spokojenost. Kočárek je krásně ovladatelný, vjedeme s ním úplně všudu bez sebemenší námahy :lol: Když koukám po maminkách, co mají ten levný klasický těžký kočárek bez aretujících koleček no divim se jim? Hluboká korbička je celkem dosti prostorná. Koš pod korbičkou je prostorný a myslím si, že se do něj školní taška vejde. Jeho prostor se dá zvětšit zipy. Celý koš je připevněn ke korbičce suchými zipy a dá se celý odepnout a vyndat. Co se týká sportovní verze kočárku fakt je ten, že dítko kouká pouze po směru jízdy (ale neviděla bych to na závadu, známá má kočár, že malá kouká jenom na ní a je to hrůza, protože holka je věčně otočená obráceně, protože chce vidět, kam jede). Na tom sporťáku je ve střeše takové okýnko, kterým kontrolujete, co dítko dělá. Polohování sporťáku je pomocí zipů, vzadu je i velká úložná kapsa. Fusak máme od Emitexu a ke sporťáků se upevňuje tak, že se tam prostříhnou připravené díry, kterými se pak provléknou pásy. Sporťák je ke konstrukci připevněn několika patenty na bokách, drží velice dobře :lol: Sporťák je hodně prostorný i pro větší dítko. s tímto kočárkem jsme moc spokojení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí