Zimní fusak do X-landeru?

3HE
22413
9.9.11 13:07

Zimní fusak do X-landeru?

Ahoj, potřebuji poradit… kdo máte X-lander XA a nepromokavý fusak Emitex… já jsem do hlubokého měla beránka, ale do sport. chci koupit nepromok. Emitex. Moje malá bude mít v zimě cca rok a půl, tak jestli se mi tam i s fusakem a nánožníkem vejde… Je naštěstí drobnější postavy… Dávali jste i nánožník nebo jen fusak? Jestli máte s X-lan. na zimu nějaké vychytávky, ráda si přečtu…, tak pište, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
9.9.11 13:28

Máme X-lander a fusak Emitex a super :palec: Nejenom, že se nám barvou krásně hodí kočárek k fusaku (oranžová), ale je i velmi teplý. Malý neměl ani v největších mrazech nikdy studené nožky. Na zimu do korby jsem měla ještě fusak bez nánožníku (moc místa už tam nezbylo), druhou zimu (byl mu rok a byl hodně drobný) už jsme používali sporťák, takže nánožník se do sporťáku určitě vešel. Když nebyla taková zima, tak jsem nedávala nánožník, použila jsem ten z X-landeru. Samotný fusak zase tak dlouhý není, takže pokud budeš chtít mít malou pořádně přikrytou, nánožník budeš asi dávat.
A zimní vychytávky k X-landeru si přečtu ráda také :mavam:

Příspěvek upraven 09.09.11 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.9.11 13:33

Aha, takže se sporťákem v zimě zatím zkušenosti nemáš…

PROSÍM, HOLKY, PIŠTE, PIŠTE… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.9.11 13:35

Mám a upravila jsem příspěvek, koukni ještě jednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.9.11 13:41

Tak to mě taky zajímá. Tuhle zimu to malá zvládla v originál fusaku od X-landeru a to byla novorozenec, tak váhám zda na tuhle zimu fusak kupovat :think: . Přece jenom jsem ve městě, když bude extra mrznout, tak venku nebudem trávit celej den. Pořád si říkám, že když bude třeba v kombinéze, přikrytá dekou a nánožníkem, tak by to mělo stačit :think: . No ráda se nechám poučit :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.9.11 14:06

vvero… Jé, tak to promiň, já u toho diskutování dělám všelijaké domácí práce a k PC odbíhám rychle přečíst a odepsat :mrgreen: Mě se specálně jedná o kombinaci fusaku s nánožníkem na spor´táku - nejraději bych dávala jen ten nepromokavý fusak, než ještě na to natahovat nánožník… zbytečně komlikované… kdyby jen fusak stačil… proto se ptám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
9.9.11 14:46

Ahoj. Syn je říjnový. Mám X-lander XT a vozila jsem ho v zimě v pohodě ve sporťáku s Emitex Combi fusakem.
A protože je nepromokoavý, nánožník nebylo potřeba. Sice bych ho přes to asi narvala (potkávala jsem tak maminky s tím ve městě), ale nedávala jsem. Mám kolekci 08 a tam je nánožník jen takový slabý, takže mi to přišlo zbytečné.
Navíc syn byl dobře ustrojený, protože jsem ho z kočárku vyndala se projít a pohrát si třeba na sněhu.
Fusak jsme vozili tak do přelomu března-dubna :think:, už si to moc nepamatuji a tou dobou mu bylo 17m a vešel se v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
9.9.11 14:47
3HE píše:
vvero… Jé, tak to promiň, já u toho diskutování dělám všelijaké domácí práce a k PC odbíhám rychle přečíst a odepsat :mrgreen: Mě se specálně jedná o kombinaci fusaku s nánožníkem na spor´táku - nejraději bych dávala jen ten nepromokavý fusak, než ještě na to natahovat nánožník… zbytečně komlikované… kdyby jen fusak stačil… proto se ptám… :-)

Určitě můžeš dávat jen ten fusak :wink:. Já jsem nánožník právě nedávala kvůli tomu, že už by se to složitě zapínalo a rozepínalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
9.9.11 14:54

Ahoj, tak já mmá obě děti letní(červen, červenec)a jezdila jsem s x landerem úřes zimu. Měla jsem emitex, krásně tam seděl, děti byly krásně teploučké. Origo nánožník jsem měla místo deky a přes to nánožník Jané. Ten je velký a pěkně zakryje mimčo. I to mám vyfocené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
9.9.11 14:56

a ještě jedna. to už jsem tedy měla fusak Jané, byl ko kočárku, co jsem kupovala, tak jsem emitex prodala, abych pak litovala, protože tam pasoval o moc líp :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.9.11 16:50
Bayuska píše:
3HE píše:
vvero… Jé, tak to promiň, já u toho diskutování dělám všelijaké domácí práce a k PC odbíhám rychle přečíst a odepsat :mrgreen: Mě se specálně jedná o kombinaci fusaku s nánožníkem na spor´táku - nejraději bych dávala jen ten nepromokavý fusak, než ještě na to natahovat nánožník… zbytečně komlikované… kdyby jen fusak stačil… proto se ptám… :-)
Určitě můžeš dávat jen ten fusak :wink:. Já jsem nánožník právě nedávala kvůli tomu, že už by se to složitě zapínalo a rozepínalo.

Taky si myslím, že bude stačit jen fusak. Letos to tak taky udělám, bude to praktičtější a nánožník je stejně jen tenký :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
9.9.11 20:41

:?: Mám otázku k zimě v X-landeru. Pokud budu mít květnové dítě, který typ byste mi doporučily? XA, XQ nebo XS? Nebo trojkolku? A vejde se mi tam dítě dobře na zimu? Budu ráda za každou radu, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.11 13:37

jak přidělat fusak do X - LANDERU

Ahoj,

nevíte prosím někdo, jakým způsobem rozdělat kšíry u sporťáku X - LANDER 2010, tak aby šly dát přes zimní fusak? Já na to nepřišla, v návodu není uvedeno, prodejce neví....., koukala jsem na to, ale vše je přišité napevno. Mám objednaný EMITEX COMBI, tak mám obavu, abychom ho vůbec mohli použít..

Za odpověď zkušenějších děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.10.11 13:46

Ja myslim, ze vo fusaku budu otvory a tymi presunies pasy. Takze nic nemusis rozdelavat.
No ale neviem…tiez mam X lander a fusak na ceste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.10.11 13:52

Až přijde fusak, tak si podle kšír uděláš prustřihy a pak tam půjde :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí