Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebuji poradit… kdo máte X-lander XA a nepromokavý fusak Emitex… já jsem do hlubokého měla beránka, ale do sport. chci koupit nepromok. Emitex. Moje malá bude mít v zimě cca rok a půl, tak jestli se mi tam i s fusakem a nánožníkem vejde… Je naštěstí drobnější postavy… Dávali jste i nánožník nebo jen fusak? Jestli máte s X-lan. na zimu nějaké vychytávky, ráda si přečtu…, tak pište, díky ![]()
Máme X-lander a fusak Emitex a super
Nejenom, že se nám barvou krásně hodí kočárek k fusaku (oranžová), ale je i velmi teplý. Malý neměl ani v největších mrazech nikdy studené nožky. Na zimu do korby jsem měla ještě fusak bez nánožníku (moc místa už tam nezbylo), druhou zimu (byl mu rok a byl hodně drobný) už jsme používali sporťák, takže nánožník se do sporťáku určitě vešel. Když nebyla taková zima, tak jsem nedávala nánožník, použila jsem ten z X-landeru. Samotný fusak zase tak dlouhý není, takže pokud budeš chtít mít malou pořádně přikrytou, nánožník budeš asi dávat.
A zimní vychytávky k X-landeru si přečtu ráda také ![]()
Příspěvek upraven 09.09.11 v 13:34
Aha, takže se sporťákem v zimě zatím zkušenosti nemáš…
PROSÍM, HOLKY, PIŠTE, PIŠTE… ![]()
Tak to mě taky zajímá. Tuhle zimu to malá zvládla v originál fusaku od X-landeru a to byla novorozenec, tak váhám zda na tuhle zimu fusak kupovat
. Přece jenom jsem ve městě, když bude extra mrznout, tak venku nebudem trávit celej den. Pořád si říkám, že když bude třeba v kombinéze, přikrytá dekou a nánožníkem, tak by to mělo stačit
. No ráda se nechám poučit
.
vvero… Jé, tak to promiň, já u toho diskutování dělám všelijaké domácí práce a k PC odbíhám rychle přečíst a odepsat
Mě se specálně jedná o kombinaci fusaku s nánožníkem na spor´táku - nejraději bych dávala jen ten nepromokavý fusak, než ještě na to natahovat nánožník… zbytečně komlikované… kdyby jen fusak stačil… proto se ptám… ![]()
Ahoj. Syn je říjnový. Mám X-lander XT a vozila jsem ho v zimě v pohodě ve sporťáku s Emitex Combi fusakem.
A protože je nepromokoavý, nánožník nebylo potřeba. Sice bych ho přes to asi narvala (potkávala jsem tak maminky s tím ve městě), ale nedávala jsem. Mám kolekci 08 a tam je nánožník jen takový slabý, takže mi to přišlo zbytečné.
Navíc syn byl dobře ustrojený, protože jsem ho z kočárku vyndala se projít a pohrát si třeba na sněhu.
Fusak jsme vozili tak do přelomu března-dubna
, už si to moc nepamatuji a tou dobou mu bylo 17m a vešel se v pohodě ![]()
3HE píše:
vvero… Jé, tak to promiň, já u toho diskutování dělám všelijaké domácí práce a k PC odbíhám rychle přečíst a odepsatMě se specálně jedná o kombinaci fusaku s nánožníkem na spor´táku - nejraději bych dávala jen ten nepromokavý fusak, než ještě na to natahovat nánožník… zbytečně komlikované… kdyby jen fusak stačil… proto se ptám…
Určitě můžeš dávat jen ten fusak
. Já jsem nánožník právě nedávala kvůli tomu, že už by se to složitě zapínalo a rozepínalo.
Ahoj, tak já mmá obě děti letní(červen, červenec)a jezdila jsem s x landerem úřes zimu. Měla jsem emitex, krásně tam seděl, děti byly krásně teploučké. Origo nánožník jsem měla místo deky a přes to nánožník Jané. Ten je velký a pěkně zakryje mimčo. I to mám vyfocené ![]()
a ještě jedna. to už jsem tedy měla fusak Jané, byl ko kočárku, co jsem kupovala, tak jsem emitex prodala, abych pak litovala, protože tam pasoval o moc líp ![]()
Bayuska píše:3HE píše:Určitě můžeš dávat jen ten fusak
vvero… Jé, tak to promiň, já u toho diskutování dělám všelijaké domácí práce a k PC odbíhám rychle přečíst a odepsatMě se specálně jedná o kombinaci fusaku s nánožníkem na spor´táku - nejraději bych dávala jen ten nepromokavý fusak, než ještě na to natahovat nánožník… zbytečně komlikované… kdyby jen fusak stačil… proto se ptám…
. Já jsem nánožník právě nedávala kvůli tomu, že už by se to složitě zapínalo a rozepínalo.
Taky si myslím, že bude stačit jen fusak. Letos to tak taky udělám, bude to praktičtější a nánožník je stejně jen tenký ![]()
Mám otázku k zimě v X-landeru. Pokud budu mít květnové dítě, který typ byste mi doporučily? XA, XQ nebo XS? Nebo trojkolku? A vejde se mi tam dítě dobře na zimu? Budu ráda za každou radu, díky!
Ahoj,
nevíte prosím někdo, jakým způsobem rozdělat kšíry u sporťáku X - LANDER 2010, tak aby šly dát přes zimní fusak? Já na to nepřišla, v návodu není uvedeno, prodejce neví....., koukala jsem na to, ale vše je přišité napevno. Mám objednaný EMITEX COMBI, tak mám obavu, abychom ho vůbec mohli použít..
Za odpověď zkušenějších děkuji!
Ja myslim, ze vo fusaku budu otvory a tymi presunies pasy. Takze nic nemusis rozdelavat.
No ale neviem…tiez mam X lander a fusak na ceste ![]()
Až přijde fusak, tak si podle kšír uděláš prustřihy a pak tam půjde
.