Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, moc prosím maminky co mají kočárek DorJan Danny sport a kupovaly už do něj zimní fusak, jestly by neporadily, jaký koupit, aby do kočárku pěkně pasoval.
Budu ráda i rovnou za odkazy, kde by se dal koupit. Předem mooooc děkuji.
Chtěla bych nějaký osvědčený, abych pak nebyla naštvaná co jsem to zas koupila,
kdyby to pak nějak nesedělo.
Máme Dorjan pro dvojčata tudíž ouzký a fusaky Emitex tam s malými miminky šly teď už to asi bude trošku problém ,ale uvidíme ,mono kočár dorjan je v pohodě tam se vejde pěkně
My máme doma ledňátko a do dorjanu jsem koupila fusak aesthetic..spokojenost ![]()
omlouvám se, že lezu do cizí diskuze, ale když koupím ten zimní fusak emitex a mám kočárek dorjan-vejde se mě tam do korby potom mimčo, který bude mít na vánoce půl roku??? asi těžko že jo? to ho pak mám dát už rovnou do toho sporťáku?
goldenka píše:
omlouvám se, že lezu do cizí diskuze, ale když koupím ten zimní fusak emitex a mám kočárek dorjan-vejde se mě tam do korby potom mimčo, který bude mít na vánoce půl roku??? asi těžko že jo? to ho pak mám dát už rovnou do toho sporťáku?
vejde se ti tam ,dorjan pro jedno prtě je prostorný!!
goldenko pokladala jsem si tu samou otazku
janik ma teprve 3,5 mesice, ale uz ted je ho plnej kocar. tak uvidime
no právě náš už je na tu korbu taky nějaký veliký
když tam dám fusak tak se zašprajcuje hlavou a nohama o tu korbu ![]()
goldenka píše:
goldenka píše:
no právě náš už je na tu korbu taky nějaký velikýkdyž tam dám fusak tak se zašprajcuje hlavou a nohama o tu korbu
proaím tě kolik malej váží? vždyt je malý … ukážu ti fotku jak vypadá plný kočár pulročnéích mimin ale v kočárku užším než ten váš