Jaký zimní fusak do kočárku DorJan

2439
8.9.11 23:33

Jaký zimní fusak do kočárku DorJan

Ahojte, moc prosím maminky co mají kočárek DorJan Danny sport a kupovaly už do něj zimní fusak, jestly by neporadily, jaký koupit, aby do kočárku pěkně pasoval. :think: Budu ráda i rovnou za odkazy, kde by se dal koupit. Předem mooooc děkuji. :mavam: Chtěla bych nějaký osvědčený, abych pak nebyla naštvaná co jsem to zas koupila, :zed: kdyby to pak nějak nesedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8707
9.9.11 07:06

Máme Dorjan pro dvojčata tudíž ouzký a fusaky Emitex tam s malými miminky šly teď už to asi bude trošku problém ,ale uvidíme ,mono kočár dorjan je v pohodě tam se vejde pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.9.11 07:22

Emitex- spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3268
9.9.11 07:43

emitex combi, pěkně tam pasuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
9.9.11 07:49

a ten emitex cocoon nemate nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
9.9.11 08:14

My máme doma ledňátko a do dorjanu jsem koupila fusak aesthetic..spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.9.11 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
9.9.11 09:06

i u nás vyhrálo Emitex :palec: je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.9.11 09:24

omlouvám se, že lezu do cizí diskuze, ale když koupím ten zimní fusak emitex a mám kočárek dorjan-vejde se mě tam do korby potom mimčo, který bude mít na vánoce půl roku??? asi těžko že jo? to ho pak mám dát už rovnou do toho sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
9.9.11 09:31
goldenka píše:
omlouvám se, že lezu do cizí diskuze, ale když koupím ten zimní fusak emitex a mám kočárek dorjan-vejde se mě tam do korby potom mimčo, který bude mít na vánoce půl roku??? asi těžko že jo? to ho pak mám dát už rovnou do toho sporťáku?

vejde se ti tam ,dorjan pro jedno prtě je prostorný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.9.11 09:33

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
9.9.11 09:37

goldenko pokladala jsem si tu samou otazku :think: janik ma teprve 3,5 mesice, ale uz ted je ho plnej kocar. tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.9.11 09:42

no právě náš už je na tu korbu taky nějaký veliký :lol: když tam dám fusak tak se zašprajcuje hlavou a nohama o tu korbu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
9.9.11 09:46
vejde jezdily jsme v Dorjanu do 8 mněsíců i s fusakem v hluboké korbě a klidně bychom vydrželi i déle, ale malá chtěla vidět ven tak putovala do sporťáku.
goldenka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
9.9.11 09:47
goldenka píše:
no právě náš už je na tu korbu taky nějaký veliký :lol: když tam dám fusak tak se zašprajcuje hlavou a nohama o tu korbu :mrgreen:

proaím tě kolik malej váží? vždyt je malý … ukážu ti fotku jak vypadá plný kočár pulročnéích mimin ale v kočárku užším než ten váš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí