Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Baby Heaven?
Přidejte zkušenost s Tako Baby HeavenNiky7 píše:
Ahoj holky, před půl rokem jsme koupili černý kočárek s bílými květy. Paní mě velmi ujišťovala, že nevybledne že má speciální barvy že to nejde! A co myslíte! Hnus! vybledl až tak, že se s ním stydím. Šla jsem si stěžovat, že jestli se na to váže záruka, že prý ne, že je to můj problém a dál se se mnou nebavila!!!Co s tím? Prodat přes internet nejde nikdo nechce a do bazaru ho dát nemůžu nevím kde bych tak rychle vzala na nový!
Poradíte?
mám také tento problém…pán v prodejně se dušoval že je to kvalitní látka a barva že nevybledne a vybledl…když jsem vytáhla sportovní verzi tak jsem u té hluboké málem brečela ale to udělá asi každej kočárek ![]()
No ja nevim, rikam, je to az moc jak z nejake skladky
baba sse otom se mnou nemini bavit ![]()
Reklamace se na blednutí nevztahuje.Ptala jsem se na to,když jsem kočárek kupovala.Není jak dokázat,že jsi ho nemívala často na slunci,což oni budou tvrdit.Mě kočárek vybledl,ale lehce,takže na druhé dítko ho bez problémů použiju.Co je to za značku??
Jo,promiň,už jsem si všimla Tako.Zkus napsat třeba přímo na prodejce oddělení reklamací.Nafoť korbičku a sporťák,ať jdou vidět ty rozdíly.
Ahoj holky, před půl rokem jsme koupili černý kočárek s bílými květy. Paní mě velmi ujišťovala, že nevybledne že má speciální barvy že to nejde! A co myslíte! Hnus! vybledl až tak, že se s ním stydím. Šla jsem si stěžovat, že jestli se na to váže záruka, že prý ne, že je to můj problém a dál se se mnou nebavila!!!
Co s tím? Prodat přes internet nejde nikdo nechce a do bazaru ho dát nemůžu nevím kde bych tak rychle vzala na nový!
Poradíte?