Kočárek Babyworld Spider 2011

239
16.9.11 18:50

Kočárek Babyworld SPIDER 2011

Nemáte někdo zkušenosti s tímto kočárkem nebo s podobnými od značky Babyworld? Jsou cenově v pohodě i vzhledově se mi líbí (neviděla jsem na živo). Prosím o pozitiva i negativa. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.9.11 19:22

Od Babyworld mám V Travel, a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.9.11 21:29

V travel je můj druhý favorit od Babyworld :palec: Jinde jsem se ale dočetla, že u sporťáku nejde dát opěrka úplně do lehu a taky se nikde nezmiňují, jestli je kočárek houpavý nebo ne :nevim: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.9.11 21:30
greib píše:
V travel je můj druhý favorit od Babyworld :palec: Jinde jsem se ale dočetla, že u sporťáku nejde dát opěrka úplně do lehu a taky se nikde nezmiňují, jestli je kočárek houpavý nebo ne :nevim: Díky

Je houpavý a sporťák jde úplně do lehu.. Ale jako fakt je odpružený dobře, i na zastávce mě jedna mamina oslovila jakto že to tak houpe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.9.11 22:20

Tak to je super, začíná se mi líbit čím dál tím víc :palec: ono najít pořádně houpavý kočárek neni dneska zas tak lehký :roll: :wink: Spousta nejnovějších kočárků se nehoupe vůbec a to si myslim, že je pěkně na prd…i když zatím teda zkušenosti nemám, mimis teprve přijde :wink: Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.9.11 22:46

Tak si ho někde zkus naživo a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie