Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zazadejte o oddluzneni…jestli må pritel dostatecny prijem å praci…
@Anonymní píše:
Zazadejte o oddluzneni…jestli må pritel dostatecny prijem å praci…
prej chcou za to 8000
V tomto ohledu bych byla velmi, velmi opatrná. Dneska totiž existuje spousta podvodníků nabízejících oddlužení nebo splacení exekucí apod., které spoléhají právě na to, že jim zoufalí lidé naletí. Vím, protože jsem bohužel i já sama takhle jednou naletěla. Nikomu bych nepřála to řešit, bylo to hrozné období. Nakonec, když už jsem málem přišla o dům jsem dala na doporučení kamarádky, která si to po rozvodu také zažila a přeci jen jsem dala jiné firmě na oddlužení šanci a ti mě nakonec zachránili. Jedná se o firmu zastaveniexekuce.cz. Vyšli mi celkově vstříc i co se týká splácení u nich. Ale opravdu radím být v tomto ohledu hodně opatrná.
@Karlus no jo ale všude kde jsem hledala oddlužení tak chtěli
Kč za vyřízení a na to teda nemám dát naráz tolik
Tak to je právě podle mého názoru i krajně podezřelé. Solidní firmy, které se zabývají tímto problémem (čili splácením půjček za lidi, kteří na to nestačí), tak nebudou chtít, aby jim tito lidé zaplatili nehorázné sumy za vyřízení, to už zavání průšvihem a dala bych ruce od toho hodně rychle pryč, protože to pak dopadá tak, že dáš peníze, ale půjčka ti zůstane a ve finále přijdeš o další peníze, které jsi dala těm podvodníkům. Co se týče té firmy, o které jsem psala, tak tam se žádné poplatky neplatí, což je další známka toho, že jsou solidní, nicméně se můžeš zkusit podívat, co mají na stránkách, zda by ti to vyhovovalo (normálně zastaveniexekuce.cz)). Držím palce, ať se ti podaří to, co nejrychleji vyřešit ![]()
@Karlus vážně si za to nic neplatila? to se v téhle době jen tak nevidí. Nejlelpší kamarádky má díky bývalému přítele právě dluhy a já bohužel nemám peníze na to, abych jí půjčila, takže se jí aspoň snažím pomoct, jak se z toho nejrychleji dostat. Zkusím se na ty webovky kouknout. V rodině u ní nemají vůbec dobré vztahy, takže tam je bez šance, že by jí někdo něco půjčil. Já rekonstruuju s přítelem domek, takže peníze navíc nejsou ![]()
Lenka. jehlička: Ne, žádné peníze předem nechtěli, v podstatě o všem, co jsem jim platila, jsem věděla dopředu, ani žádné skryté poplatky, nic takového. Hlavně jsem uvítala i to, že mi poradili ohledně všeho, co se týče papírování a takových těch právnických věcí, do kterých já opravdu nevidím. Každopádně doporučuji na ty stránky mrknout i kdyby jen kvůli informacím. Mají tam vše napsáno, i to, co si třeba exekutor může a nemůže dovolit, což je v dnešní době dobré vědět vzhledem k tomu, že exekutoři spoléhají na lidskou nevědomost a berou a dělají si, co se jim zachce.
@Karlus píše:
V tomto ohledu bych byla velmi, velmi opatrná. Dneska totiž existuje spousta podvodníků nabízejících oddlužení nebo splacení exekucí apod., které spoléhají právě na to, že jim zoufalí lidé naletí. Vím, protože jsem bohužel i já sama takhle jednou naletěla. Nikomu bych nepřála to řešit, bylo to hrozné období. Nakonec, když už jsem málem přišla o dům jsem dala na doporučení kamarádky, která si to po rozvodu také zažila a přeci jen jsem dala jiné firmě na oddlužení šanci a ti mě nakonec zachránili. Jedná se o firmu zastaveniexekuce.cz. Vyšli mi celkově vstříc i co se týká splácení u nich. Ale opravdu radím být v tomto ohledu hodně opatrná.
Na tuhle „firmu“ se jedna uživatelka ptala hned ve dvou vláknech:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…
https://www.emimino.cz/…rankovani/9/
Nejedná se ovšem o firmu, ale doménu, jejímž držitelem je firma Mediacentrum Group a. s., Valchařská 24/36, 614 00, Brno, CZ, IČ 28346980, zastoupená Karlem Pektorem: http://www.nic.cz/whois/?…
V kontaktech ale mají uvedenou jinou firmu:
J Reality, s. r. o.
Kunětická 2534/2, Vinohrady
120 00 Praha 2
Je možné, že jde o dceřinnou společnost, že J Reality, s. r. o. je členem skupimny Mediacentrum Group a. s., mrknu se do OR.
Ne, jediným společníkem J Reality, s. r. o. je Martina Kulková.
Podle informací na stránkách http://www.zastaveniexekuce.cz/ poskytují americké hypotéky, tj. půjčky jištěné zástavou nemovitosti.
Prosím vás, nezná někdo nějakou firmu, solidní, bez podvodů, co vyplatí všechny exekuce? přitel jich má hafo a nemáme bohužel financí na to abychom dávaly na každou měsíčně několik tis. chceme o začít řešit, hlavně já dík