Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím tě, jak pokračujete s firmou Polymur, nebo pro jakou firmu jste se rozhodli? ![]()
Ahoj, muzes byt konkretnejsi? Jaky typ domu stavite, jaka je komunikace s firmou, kvalita odvedene prace, pripadne jak je to s ochotou resit nedostatky? Taky o teto firme uvazuji, ale recenzi je malo. Puvodne jsem mela zajem o domek od firmy Canaba, ale recenze jsou tak katastrofalni, ze se poohlizim jinde. Predem diky za info.
Milion byba- zatím všechno v pohodě, vysvětlí, dodají, termíny ok. Zatím máme hrubou stavbu hotovou teď přijdou vnitřky. Reklamace zatím žádné… tak nevím.
Kde chcete stavět?
Ahoj, diky za informace. Ja koukam po domcích Lupo nebo Nano. Chceme stavet na okraji Prahy.
Zdravím všechny,
taky se chystáme stavět, ale nevím s jakou firmou, je jich nepřeberné množství a těch podvodníků…, tak se poohlížíme po diskuzích a snažíme se o kandidátech něco dozvědět…hodně mě zaujala firma polymur…chtěla bych se zeptat, platili jste dopředu nějaké zálohy? Nebo jste vybrali domek, zažádali o stavební povolení, vyřešili financování a vesele stavíte? ![]()
My stavíme 5 km od Kamenice u Prahy…nechtěli jsme patrový tak jen bungalov. Dopředu chtějí zálohu na panely, vazníky, krovy
400 t.+ 50 t. stojí projekt, jelikož musí zadat výrobu na míru- kdybyste to pak nechtěli tak, tak… Desku jsme si dělali přes jinou firmu, ale dělají to taky, jde o to, že je to moc materiálu na převoz takže stejně najímají firmy v okolí. My jsme vybrali firmu z Bystřice za super cenu a i ochotní na tu desku a Polymur si to pak přeměřil a převzal. Po týdnu se stavěly panely.
Ahoj Volho,
chci se zeptat, jak dopadla stavba a jaka je celkova spokojenost s bydlenim. A kdo Vam vlastne stavel? Narazila jsem totiž na příspěvek, ze kterého vyplyva, ze stavbu nedelal primo Polymur, ale nejaky dodavatel a dopadlo to katastrofalne. Stavbu nechali několikrát zcela promoknout a pan ted ma promocene, plesnive a nedodelane torzo domu…Firma navíc nedostatecne komunikuje, atd…
Predem dekuji za zprávy.