Firma Welfast

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
7.1.11 12:39

Firma Welfast

Máte někdo zkušenost s firmou Welfast? Diskuse na toto téma už tu sice je ale je stará 3roky tak zkouším zda má někdo další zkušenost.
Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
7.1.11 14:05

Ahojky,
zkušenosti s touto firmou bohužel máme. Říkám bohužel, protože nám docela dost zkomplikovali život. Takže jestli přemýšlíte o využití jejich služeb tak já říkám rozhodně neee :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.1.11 19:45

Ahoj, taky jsem četla dost negativních příspěvků na tuto společnost ale i nějaký pozitivní…ale asi určitě do toho nepůjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.11 00:16

Ahojky, my jsme dnes smlouvu s firmou Welfast podepsali, protože jsme s jejich přístupem jsme byli moc spokojeni. Vybírali jsme z několika firem, původně chtěl manžel dřevostavbu, byli jsme i v Canabě, ale nakonec jednoznačně zvítězil Welfast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.7.11 20:18

Jelikož se jedná o sesterskou firmu Ekonomických staveb se stejnou vlastnickou i organizační strukturou na které je obrovské množství negativních referencí včetně soudních sporů, tak nezbývá než popřát hodně štěstí. Dejte vědět jak jste dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.11 13:00

Ahoj, já sice s welfastem a es stavbami osobní zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu, že uvažujeme o stavbě domu, tak jsme hledali vhodnou firmu, welfast se nám zdál, na internetu jako solidní, prosperující firma, která nemá předražené baráky atd.. Prostě tak jako na první dojem působí na každého i nás oslovil, dokonce i po emailech s námi komunikovali dobře, vždy nám vše zodpověděli srozumitelně a ochotně, ale po přečtení mnoha a mnoha diskuzí podvedených lidí právě od welfast, jsme i my sundali růžové brýle a zjistili jsme si spousty info na tuto firmu a i jiné námi vybrané jako je canaba ( tímto rozhodně nechci canabu špinit i když ani s nima bychom my nestavěli) a jiné známé firmy. Došli jsme k názoru, že tyto rádoby velké stavební firmy ( což welfast ani není, je to sprostředkovatelská firma, nikoli stavební) které nabízejí sposty výhod jako je FVE, krb a jiné, jsou prostě podvodníci a firmy, malé ktré uvádějí dražší ceny baráků, ale reálné jsou o mnoho lepší než firma jako je welfast, když jsme se na tuto firmu dozvěděli takovou černotu, bylo to obrovské sklamání, potože už jsme se viděli, jak s nima podepisujem smlouvu a těšili se na barák o 300 000 levnější než od jiné firmy, ale teď po vystřízlivění jsem ráda, že jsme nebyli jedni z mnoha napálených a nepřišli jsme o žádné peníze, což by pro nás jako pro mladou rodinu s dítětem bylo likvidační. My se rozhodli nakonec odstoupit od úplné stavby na klíč, budeme stavět s malou firmou, ale hodně věcí se budem snažit si udělat sami a se známými. Času moc neni, nikdy jsme barák nestavěli, ale určitě je to to nejlepší a nejlevnější řešení. Pokud nakonec s welfastem přeci jen barák postavíte, dejte nám vědět. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.11.11 16:55

Tak my do toho nakonec nepůjdem, dostaly jsme baráček od manželových rodičů tak ho budem opravovat. Ale moje máma se rozhodla že do toho půjde, tak uvidíme jak to nakonec dopadne…snad dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.3.12 13:15

Ahoj, máte někdo nějaké nové zkušenosti s touto firmou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ice67
29.3.12 18:08

Zloději

O serióznosti této firmy svědčí už to že mají katalog plný ukradených projektů z Rýmařova, Canaby, Fertig BAu a vydávají je za svoje. Mají tolik drzosti, že použili jen v počítači otočené a přebarvené fotografie z jejich katalogů :cert:
Jsou to ekonomické stavby v zeleném …

• Citovat
  • Upravit
katka 71
20.9.12 09:32

Dobrý den máme zkušenost zrovna s nimi začínáme stavět a zatím, vše v naprostém pořádku a to i s tím, že máme pzemek kde vede vysoké napětí, máme už projekt i vyjímku od Eonu ke stavbě, vše vyřizoval Welfast a jsem ráda, že jsem nedala na špatné reference, ale na svůj úsudek a šli jsme do stavby s nimi. :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
zelwicka
27.10.12 15:25

Ahojky,
jak tak koukám, samý negativní příspěvky…My se po dlouhém váhání a vybírání rozhodli právě pro Welfast a musim říct, že zatim je vše v naprostém pořádku a bez komplikací…Stavba téměř dokončena, vše probíhalo a probíhá dle plánu a smluv…takže za nás spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
katka 71
27.10.12 18:14

:potlesk: :potlesk: :potlesk: To je moc dobře, že se ozval zase někdo spokojený u nás vše na dobré cestě a těšíme se na jaro na začátek stavby!!! :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
scud
17.1.13 17:37

poslat je do pekla

To je dobře, že se těšíte - chronologie: 2 roky po podpisu smlouvy začali stavět, výmluvy na počasí - mrzlo potom pršelo potom nebyl, kdo by stavěl, Löwy jedná dle svého jména a ostatní jsou bezpáteřní jedinci, bez vzdělání ve stavařině a nutno si uvědomit, že oni nemají žádné stavebníky, vše si najímají, neznají koho si najali…
NEDOPORUČUJI!

• Citovat
  • Upravit
Martinzkusenost
26.9.13 09:10

Dobrý den,

ano mám, bohužel. Varuji před touto společností, není to stravební firma, nemají žádné zaměstnance na provádění staveb. Takže pokud chcete vychodit cca 200 000kč, doporučuji spolupráci s firmou Welfast

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max