Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží na tom,jak je to velké a náročné,ale počítej od 10-15tis.Manžel je projektant.
Pudloslava ma tusim manzela architekta bez prace. V podpisu ma napsano, ze bude rad za kazdou zakazku, tak se zkus zeptat ji ![]()
Dost dobře si tedy neumím představit „patrovou místnost“
My přistavovali celé patro nad domek, projekt nás včetně projektu na topení, rozvody vody a elektriky a oběhávání veškerých úřadů projektantem stál kolem 20 tis, teď už si nevybavuju přesné číslo. Záleží taky na oblasti, jiné ceny jsou u nás „na vesnici“ a jiné ceny v Praze ![]()
Napsala jsem to špatně - místo balkonu chceme přistavit místnost - což znamená dole místnost + nahoře místnost.
My čekali právě tak 10tisíc. Tak zjišťuji takhle, ať víme, zda vůbec oslovovat nějakého architekta-projektanta
Dobry vecer,
Nevite kolik se dnes pohybuji ceny za pristavbu, chteli bychom do 10let pristavit kus k baracku, byl by to rozmer cca 8×4m, za holou pristavbu s projektem bychom se mohli vlezt do 500 000kc? Nebo jsem hodne mimo?? ![]()
dekuji za nejake reference.
Prosim anonym, finance, osobni veci..
Ani nenapíšeš z čeho, jestli jsou třeba terénní úpravy, jaká střecha… jakýkoli odhad jen na základě rozměru je výstřel do vzduchu.
Začněte tím projektem, ten určí cenu a jestli přesáhnete limit, projektant navrhne úpravy ke snížení nákladů.
Ahoj děvčata,
)k baráčku. Ale vůbec nevíme, kolik by si mohl říct architekt za projekt.
chtěli bychom příští rok přistavit jednu místnost (patrovou
Jednou jsem se o tom bavila s kamarádkou, že nám bylo řečeno 10tisíc, a ona na mě koukala, že to je moc. Tak bych se Vás chtěla zeptat, kolik vyšel Vás???
díky
Píšu anonymně, neb máme kolem závistivé lidi