Projekt přístavby - za kolik

Anonymní
14.12.10 13:29

Projekt přístavby - za kolik

Ahoj děvčata,
chtěli bychom příští rok přistavit jednu místnost (patrovou :-D )k baráčku. Ale vůbec nevíme, kolik by si mohl říct architekt za projekt.
Jednou jsem se o tom bavila s kamarádkou, že nám bylo řečeno 10tisíc, a ona na mě koukala, že to je moc. Tak bych se Vás chtěla zeptat, kolik vyšel Vás???
 díky

Píšu anonymně, neb máme kolem závistivé lidi :-( :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
14.12.10 13:31

Záleží na tom,jak je to velké a náročné,ale počítej od 10-15tis.Manžel je projektant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
14.12.10 13:35

Pudloslava ma tusim manzela architekta bez prace. V podpisu ma napsano, ze bude rad za kazdou zakazku, tak se zkus zeptat ji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.10 13:38

Dost dobře si tedy neumím představit „patrovou místnost“ :nevim: My přistavovali celé patro nad domek, projekt nás včetně projektu na topení, rozvody vody a elektriky a oběhávání veškerých úřadů projektantem stál kolem 20 tis, teď už si nevybavuju přesné číslo. Záleží taky na oblasti, jiné ceny jsou u nás „na vesnici“ a jiné ceny v Praze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.10 21:40

Napsala jsem to špatně - místo balkonu chceme přistavit místnost - což znamená dole místnost + nahoře místnost.

My čekali právě tak 10tisíc. Tak zjišťuji takhle, ať víme, zda vůbec oslovovat nějakého architekta-projektanta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.16 22:39

Dobry vecer,
Nevite kolik se dnes pohybuji ceny za pristavbu, chteli bychom do 10let pristavit kus k baracku, byl by to rozmer cca 8×4m, za holou pristavbu s projektem bychom se mohli vlezt do 500 000kc? Nebo jsem hodne mimo?? 8o
dekuji za nejake reference.
Prosim anonym, finance, osobni veci..

• Citovat
  • Upravit
1883
2.11.16 07:02

Ani nenapíšeš z čeho, jestli jsou třeba terénní úpravy, jaká střecha… jakýkoli odhad jen na základě rozměru je výstřel do vzduchu.

Začněte tím projektem, ten určí cenu a jestli přesáhnete limit, projektant navrhne úpravy ke snížení nákladů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí