First minute 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
9.10.14 14:37

First minute 2015

Ahoj.Je tu někdo, kdo řeší dovču na příští léto? Máte někdo tušení od které CK je to nejvýhodnější na first minute? Chceme k moři s dětmi, takže asi do Řecka. Koukala jsem na Firo a tam mají docela dobré slevy.Pak na Blue Style taky něco má, ale tam je to drahé zase, když je to jen pro dospělé a s nami pojedou i dèda s babi. Mátw nějaké typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
9.10.14 14:43
@JanullaHru píše:
Ahoj.Je tu někdo, kdo řeší dovču na příští léto? Máte někdo tušení od které CK je to nejvýhodnější na first minute? Chceme k moři s dětmi, takže asi do Řecka. Koukala jsem na Firo a tam mají docela dobré slevy.Pak na Blue Style taky něco má, ale tam je to drahé zase, když je to jen pro dospělé a s nami pojedou i dèda s babi. Mátw nějaké typy?

Jet na last s německou CK. To vyjde určitě levněji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
9.10.14 14:50

@JanullaHru ahoj ja koukala, ze Vítkovice Tours mají už first minute, ale to je spís Chorvatsko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karafice
9.10.14 15:12

Ráda se k Vám přidám. Včera byla za mnou sestra, má dcerku 7 let a už také hledala na netu. Chce také Řecko s polopenzí a nechala mi tu jméno (jakýsi Crystal Beach na Zakynthosu) a odkaz přímo na hotel . Je to sice na 10 dní ale i tak, jak počítala se slevama, tak jí zájezd výjde na cca 57 tisíc, což je fakt pálka. Tak nevím, jestli raději nepočkat na last minute.

• Citovat
  • Upravit
karafice
9.10.14 15:12

Anebo jí také napadlo, že raději zajede do Vídně a odletí tam odtud, ikdyž zase 4 hodiny jízdy, než zaparkují, dojdou na odbavení,… to je tak cca 5 hodin v jednu stranu.

• Citovat
  • Upravit
190
9.10.14 15:17

My chceme all inclusive. Koukala jsem na Firo a tam Zakyntos pro 2 dospělý a 2 děti (3,5 roku a 1,5) za 40.000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karafice
9.10.14 15:18
@JanullaHru píše:
My chceme all inclusive. Koukala jsem na Firo a tam Zakyntos pro 2 dospělý a 2 děti (3,5 roku a 1,5) za 40.000

Zase záleží jaký termín, ono v červnu a září je to levnější, než třeba v hlavní sezóně.

• Citovat
  • Upravit
190
9.10.14 15:21

Chceme červen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
9.10.14 15:22

@karafice - pokud chce tento hotel a jiný ne, tak bych na last minut nečekala.

@JanullaHru - moje dobre zkusenosti jsou s firo tourem, exim, čedok. Naopak s blue style bych už nejela ani na Slapy, ale třeba to byla náhoda že jsme měli smůlu s pobytem s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karafice
9.10.14 15:27
@Evka73 píše:
@karafice - pokud chce tento hotel a jiný ne, tak bych na last minut nečekala.@JanullaHru - moje dobre zkusenosti jsou s firo tourem, exim, čedok. Naopak s blue style bych už nejela ani na Slapy, ale třeba to byla náhoda že jsme měli smůlu s pobytem s nimi.

S blue-style souhlasím, mám s nimi špatné zkušenosti. Ale vysolit cca 70 tisíc za 10 dní, ale mají nato, ať jedou.

• Citovat
  • Upravit
9.10.14 15:31

My jezdíme jak na first minute, tak na last minute. Když chceme větší výběr, tak dovolenou zamlouváme kolem února (jezdíme v srpnu). Dobré zkušenosti máme s Firo Tour, Blue Style, Exim, špatnou zkušenost s Fisherem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 15:34

Ještě se můžete potom podívat na Fischera, zatím First ještě nemají zveřejný. Byli jsme s nimi minulý rok na Zakythosu a maximální spokojenost pro děti i rodiče. ;) Do Řecka jezdí lidé také s Alexandrií. Třeba u toho Zakythosu hodně záleží, do které oblasti jedete. Od toho se odvíjí cena. Laganaská zátoka je určitě dražší, protože je tam krásná dlouhá písečná pláž. Jinde jsou spíše kamínky a pláže úzké, ubytování v kopci atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 15:41

S Firo máme také dobrou zkušenost. Tak koukám, že s Fischerem byla špatná zkušenost, ono asi záleží taky na hotelu, delegátech atd. Kamarádka měla špatnou zkušenost s Blue style.

• Citovat
  • Upravit
190
9.10.14 16:02

Vy co jste byli s Firo, můžete napsat kde konkrétně jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
9.10.14 16:06

@JanullaHru - Turecko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie