Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj.Je tu někdo, kdo řeší dovču na příští léto? Máte někdo tušení od které CK je to nejvýhodnější na first minute? Chceme k moři s dětmi, takže asi do Řecka. Koukala jsem na Firo a tam mají docela dobré slevy.Pak na Blue Style taky něco má, ale tam je to drahé zase, když je to jen pro dospělé a s nami pojedou i dèda s babi. Mátw nějaké typy?
@JanullaHru píše:
Ahoj.Je tu někdo, kdo řeší dovču na příští léto? Máte někdo tušení od které CK je to nejvýhodnější na first minute? Chceme k moři s dětmi, takže asi do Řecka. Koukala jsem na Firo a tam mají docela dobré slevy.Pak na Blue Style taky něco má, ale tam je to drahé zase, když je to jen pro dospělé a s nami pojedou i dèda s babi. Mátw nějaké typy?
Jet na last s německou CK. To vyjde určitě levněji. ![]()
@JanullaHru ahoj ja koukala, ze Vítkovice Tours mají už first minute, ale to je spís Chorvatsko…
Ráda se k Vám přidám. Včera byla za mnou sestra, má dcerku 7 let a už také hledala na netu. Chce také Řecko s polopenzí a nechala mi tu jméno (jakýsi Crystal Beach na Zakynthosu) a odkaz přímo na hotel . Je to sice na 10 dní ale i tak, jak počítala se slevama, tak jí zájezd výjde na cca 57 tisíc, což je fakt pálka. Tak nevím, jestli raději nepočkat na last minute.
Anebo jí také napadlo, že raději zajede do Vídně a odletí tam odtud, ikdyž zase 4 hodiny jízdy, než zaparkují, dojdou na odbavení,… to je tak cca 5 hodin v jednu stranu.
My chceme all inclusive. Koukala jsem na Firo a tam Zakyntos pro 2 dospělý a 2 děti (3,5 roku a 1,5) za 40.000
@JanullaHru píše:
My chceme all inclusive. Koukala jsem na Firo a tam Zakyntos pro 2 dospělý a 2 děti (3,5 roku a 1,5) za 40.000
Zase záleží jaký termín, ono v červnu a září je to levnější, než třeba v hlavní sezóně.
@karafice - pokud chce tento hotel a jiný ne, tak bych na last minut nečekala.
@JanullaHru - moje dobre zkusenosti jsou s firo tourem, exim, čedok. Naopak s blue style bych už nejela ani na Slapy, ale třeba to byla náhoda že jsme měli smůlu s pobytem s nimi.
@Evka73 píše:
@karafice - pokud chce tento hotel a jiný ne, tak bych na last minut nečekala.@JanullaHru - moje dobre zkusenosti jsou s firo tourem, exim, čedok. Naopak s blue style bych už nejela ani na Slapy, ale třeba to byla náhoda že jsme měli smůlu s pobytem s nimi.
S blue-style souhlasím, mám s nimi špatné zkušenosti. Ale vysolit cca 70 tisíc za 10 dní, ale mají nato, ať jedou.
My jezdíme jak na first minute, tak na last minute. Když chceme větší výběr, tak dovolenou zamlouváme kolem února (jezdíme v srpnu). Dobré zkušenosti máme s Firo Tour, Blue Style, Exim, špatnou zkušenost s Fisherem.
Ještě se můžete potom podívat na Fischera, zatím First ještě nemají zveřejný. Byli jsme s nimi minulý rok na Zakythosu a maximální spokojenost pro děti i rodiče.
Do Řecka jezdí lidé také s Alexandrií. Třeba u toho Zakythosu hodně záleží, do které oblasti jedete. Od toho se odvíjí cena. Laganaská zátoka je určitě dražší, protože je tam krásná dlouhá písečná pláž. Jinde jsou spíše kamínky a pláže úzké, ubytování v kopci atd.
S Firo máme také dobrou zkušenost. Tak koukám, že s Fischerem byla špatná zkušenost, ono asi záleží taky na hotelu, delegátech atd. Kamarádka měla špatnou zkušenost s Blue style.
Vy co jste byli s Firo, můžete napsat kde konkrétně jste byli?